10/11/2018 Πρώτος επίσημος αγώνας

767
2018-19 1η Αγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ 1948-Τριπτόλεμος Ευρύχου 7-0

Η επίσημη αγωνιστική πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948 άρχισε το Σάββατο 10 του Νοέμβρη του 2018 με τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας. Ελέω επανασποράς στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμειας, η αρχή έγινε στο γήπεδρο της Δόξας Παλιομετόχου με τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Τριπτόλεμο Ευρύχου για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πανσόλειου για την περίοδο 2018-19.

Την ιστορική πρώτη ενδεκάδα σε επίσημο παιχνίδι αποτελούσαν οι Χριστόδουλος Κυριάκου, Κωνσταντίνος Σοφοκλέους, Πάρης Μαυροφτής, Mίλτος Μιλτιάδους, Γιώργος Μαυροφτής, Μιχάλης Μιχαήλ, Στέφανος Ιωάννου, Μποκομίλ Αγγέλοβ, Πάμπος Πεχλιβάνης, Μάριος Νεάρχου, Δήμος Αθανασίου, ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Αλέξανδρος Παΐσης, Αντρέας Σαζεΐδης και Μιχάλης Νεοφύτου.

Γιορτή στήθηκε έξω από το γήπεδο (μουσική, φαγητό, μπύρα) από νωρίς, η οποία συνεχίστηκε στην κερκίδα από τη ΘΥΡΑ 9 και τον κόσμο μας κι από την ομάδα εντός του αγωνιστικού χώρου. Στο ιστορικό αυτό πρώτο επίσημο παιχνίδι, ενώπιον 1.400 οπαδών, η ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 επικράτησε με 7-0 με σκόρερ τους Μποκομίλ Αγγέλοβ (2), Μάριος Νεάρχου, Μιχάλης Νεοφύτου και Δήμος Αθανασίου (2), ενώ ένα από τα τέρματα σημειώθηκε ως αυτογκόλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, εκκίνησε και η συνεργασία για ζωντανή μετάδοση των αγώνων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948 μέσα από συνεργασία με την ALFA SPORTS TV, η οποία είχε ανακοινωθεί στις 5/11/2018 προκαλώντας αίσθηση. Υπερτονίζοντας ότι όχι μόνο μπορεί να είναι ιδιοκτήτης ο λαός μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και ότι η λαϊκότητα του σωματείου μπορεί να συνυπάρξει επιτυχώς με τον επαγγελματισμό. H ζωντανή μετάδοση έφτασε τον πρωτόγνωρο αριθμό των 20 χιλιάδων χρηστών την ώρα του παιχνιδιού, ενώ συνολικά πάνω από 50 χιλιάδες χρήστες ανά την υφήλιο, είδαν το παιχνίδι ζωντανά και σε επανάληψη μέσα σε 48 ώρες! Ζωντανά μεταδόθηκαν όλοι οι αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948, εντός και εκτός έδρας, με εξαίρεση τα παιχνίδια όπου το γήπεδο δεν ήταν κατάλληλο για τηλεοπτικές μεταδόσεις (γήπεδα ΑΟΛ Λακατάμειας, Ορφέα Λευκωσίας).

Και παρά το προβληματικό τοπικό δίκτυο στη Σολιά, η ομάδας έκανε κατορθωτή τη ζωντανή μετάδοση και των εκτός έδρας αγώνων με την εγκατάσταση δορυφορικού ίντερνετ. H πρώτη εκτός έδρας εκδρομή πραγματοποιήθηκε στις 18/11/2018 με τον κόσμο μας να πρασινίζει τη Σολιά και να ξεκινά το πάρτι από νωρίς με φαγητό και ποτό και να καταλήγει στο γήπεδρο της Κακοπετριάς, όπου ενώπιον 1.200 ατόμων η ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 κέρδισε την Αθλητική Ένωση Τεμβριάς με 0-8. Σημειώνεται ότι λόγω της πρωτόγνωρης προσέλευσης οπαδών, αλλά και αιτήματος της αστυνομίας, οι ομάδες της Σολιάς χρησιμοποίησαν για τα παιχνίδια με την ομάδα μας το γήπεδο της Κακοπετριάς, ανεξάρτητα της πραγματικής τους έδρας.

SHARE