Μέλη Σωματείου

members-package-2021

Στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων Λαϊκής Βάσης από την περίοδο 2019-20 έχει καθοριστεί με απόφαση Γενικής Συνέλευσης χρονιαία συνδρομή στα 48 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ.

Εγγραφές και ανανεώσεις μελών του Σωματείου γίνονται στα εξής σημεία:

☘️ Στο οίκημα του σωματείου, Λάρνακος 101, Αγλαντζιά 1046

☘️ Σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας και στα περισσότερα εκτός.

☘️ Στις εκδηλώσεις του Σωματείου

☘️ Διαδικτυακά, εύκολα και απλά. Πατήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο.

ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ Ή ΑΝΑΝΕΩΣΗ

☘️ Για τα Κανονικά Μέλη όπως έχουμε αναφέρει η ετήσια συνδρομή έχει καθοριστεί στα 48 ευρώ. Στα κανονικά μέλη δίνεται κάθε χρόνο διαφορετικό πακέτο μελών στα πρότυπα ευρωπαϊκών ομάδων σε μια όμορφη συσκευασία.

☘️ To πακέτο για φέτος περιλαμβάνει ένα μεγάλο λάβαρο του σωματείου μας.

☘️ Υπάρχουν επίσης τα παιδικά member του kids club μας κάτω των 12 ετών όπου η συνδρομή θα είναι μόλις 9 ευρώ δίνοντας με αυτό το ποσό την ευκαιρία σε όλους τους μικρούς μας φίλους να γραφτούνε στο σωματείο μας. Στα παιδικά member θα δοθούν δωράκια από το kids club.

☘️ Τρίτη κατηγορία είναι των premium members όπου η ετήσια συνδρομή έχει καθοριστεί στα 1948 ευρώ. 

☘️ Όλα τα ενήλικα μέλη έχουν ακριβώς τις ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα. Η διαφοροποίηση στην τιμή των κανονικών member και των premium δεν έχει να κάνει με την ψήφο στην γενική συνέλευση. Η αρχή 1 άτομο=1 ψήφος ισχύει και θα ισχύει πάντοτε. Η κίνηση αυτή των premium member αποσκοπεί καθαρά σε άτομα του περίγυρου μας που έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν το Σωματείο χωρίς κατ’ ανάγκη να είναι απλά χορηγοί μας. Θέλουμε από τον καθένα που αγαπά αυτό το Σωματείο όχι μόνο να δίνει τα λεφτά του αλλά και να συμμετέχει μαζί μας στις διαδικασίες και στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Είτε με 48 ευρώ συνδρομή, είτε με 1948 ευρώ συνδρομή.