Ακαδημίες

akadimies

Το σωματείο μας λειτουργεί ακαδημίες από την ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021 όταν ανέβηκε στην 3η Κατηγορία της ΚΟΠ. Η φιλοσοφία της Ακαδημίας μας πηγάζει μέσα από το DNA του Σωματείου και του κόσμου μας.

Την δεδομένη στιγμή, οι ακαδημίες μας διαθέτουν δύο ομάδες, τους U19 και τους U15. Οι ακαδημίες μας αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ με τους στόχους μας να μην είναι άμεσα η διεκδίκηση τίτλων.

Πρωταρχικός στόχος των ακαδημιών μας είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών. Να δημιουργήσουμε σωστούς ανθρώπους και χαρακτήρες που θα αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και μετά ποδοσφαιριστές.

Να σέβονται τις αρχές και αξίες του Σωματείου μας και να μείνουν μακριά από συμπεριφορές ή ενέργειες που θα προσβάλουν τον εαυτό τους, την οικογένεια τους και την ομάδα μας.

Όλα τα αγωνιστικά μας τμήματα (U15,U19) θα έχουν την ίδια φιλοσοφία και στυλ παιχνιδιού με τ’ αποτελέσματα να μην είναι αυτοσκοπός.  Επιδίωξη είναι μέσα από σωστή και μεθοδική δουλειά οι ομάδες μας να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο κατοχής και να μπορούν επιβάλλονται του αντιπάλου μέσα στο γήπεδο.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη ικανών ποδοσφαιριστών και η προώθηση τους σταδιακά στην Α’ ομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ακαδημίες μας, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην σελίδα των ακαδημιών στο Facebook ή στο τηλέφωνο 96645959.