Ζωντανή μετάδοση των αγώνων της ομάδας μας

587
live stream omonoia1948

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ALFA SPORTS TV

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Όταν πήραμε την δύσκολη απόφαση για την δημιουργία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948 βάλαμε στόχο δύο πράγματα. Το πρώτο ήταν να κτιστεί μια ομάδα «Από το Λαό για το Λαό», μια ομάδα που την ιδιοκτησία θα την έχουν οι οπαδοί της και όχι κάποιος ξένος. Μια ομάδα που θα στηρίζεται και θα διοικείται από την Λαϊκή βάση των οπαδών του Σωματείου και το κυριότερο μια ομάδα στην οποία θα υπάρχει πλήρης διαφάνεια και έλεγχος από τα μέλη.

Ο δεύτερος στόχος ήταν να αποδείξουμε ότι Λαϊκότητα και επαγγελματισμός μπορούν να συνυπάρξουν και μάλιστα να πετύχουν. Ότι ένα Λαϊκό Σωματείο μπορεί να είναι καινοτόμο, να προσελκύει χορηγούς και να αξιοποιεί στο έπακρο το brand name του. Τέτοιο σωματείο θέλουμε να είμαστε και τέτοιο είμαστε και θα το καταλάβετε τις επόμενες μέρες με την ανακοίνωση των χορηγών μας, άλλωστε ο Λαός που ακολουθεί την ομάδα μας κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να κάνει ολόκληρη την Κύπρο να ασχολείται μαζί μας. Δική μας υπόσχεση είναι να συνεχίσουμε με φρέσκες ιδέες και νέες επαφές να μεγαλώνουμε ακόμη παραπάνω το ήδη μεγάλο Σωματείο μας.

Σήμερα σας ανακοινώνουμε την Ζωντανή μετάδοση ΟΛΩΝ των αγώνων της ομάδας μας με 3 κάμερες, με ζωντανό σχολιασμό, με επανάληψη των φάσεων, με συνεντεύξεις και με στιγμιότυπα. Όλα αυτά ανοικτά στο διαδίκτυο να μπορεί να τα δει όποιος θέλει. Ένα οικονομικό άνοιγμα η συγκεκριμένη κίνηση για εμάς όμως θεωρούμε ότι με την Ζωντανή μετάδοση των αγώνων θα δημιουργήσουμε μια νέα ροή εσόδων για το Σωματείο μας που θα καλύψει τα εξόδα και στην συνέχεια θα δώσει καθαρά έσοδα πίσω στο Σωματείο.

Με αυτή την κίνηση μπορούν σε ανοικτή ζώνη σε όλα τα μέρη της γης να απολαύσουν την Τριφυλλάρα. Για αυτό και η σημερινή έκπληξη είναι αφιερωμένη στα αδέλφια μας που βρίσκονται στην ξενιτιά είτε για σπουδές είτε για δουλειά. Ελπίζουμε με αυτή την κίνηση να τους κάνουμε να νοιώσουν πιο κοντά στην ομάδα. Αφιερωμένη επίσης σε όλους τους οπαδούς ανα το παγκόσμιο που ανέβασαν πανό αλληλεγγύης όταν πήραμε την απόφαση για την ίδρυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του ΛΑΟΥ.

Τα καλύτερα έρχονται… Ραντεβού το Σάββατο.

SHARE