Βραβείο Α’ αντρικού ρόλου…

348

Βραβείο Α’ αντρικού ρόλου ετοιμάζεται να πάρει ο προπονητής της Αλκής Ορόκλινης, Δάνος Δαμιανού. Ο Μανώλης Ψαράς προπονητής τερματοφυλάκων της Αλκής, βρίζει χυδαία προς την κερκίδα μας και ενώ ο κόσμος της ομάδας δεν ανταποκρίνεται στις προκλήσεις, αποφασίζουν να στήσουν ένα γελοίο θέατρο.

Ο Μανώλης Ψαρά λέει στον Δάνο Δαμιανού να πέσει και αυτός χωρίς να τον έχει χτυπήσει τίποτα απολύτως σωριάζεται στο έδαφος διακόπτοντας το παιχνίδι. Όλα αυτά ενώ η ομάδα μας προηγείται με 3-0.

Τα πιο πάνω φαίνονται ξεκάθαρα στο βίντεο που μας έχει σταλεί, ενώ έχουμε ζητήσει και το κλειστό κύκλωμα του σταδίου το οποίο θα αποστείλουμε στην ΚΟΠ, καταγγέλοντας τον Δάνο Δαμιανού για τη διακοπή του αγώνα με τους θεατρινισμούς του και θα ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία του. Τη μη ύπαρξη κτυπήματος στο κεφάλι του “κύριου” Δαμιανού επιβεβαιώνει και ο Ιατρός του γηπέδου.

Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε στους φίλους της Αλκής ότι τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, η Αλκή έφευγε με το νικηφόρο 0-2 από το “Κερύνεια Επιστροφή” απέναντι στην ομάδα μας με τους οπαδούς μας, παρά την ήττα, να χειροκροτούν την ομάδα της Αλκής και τον τότε προπονητή της και τους ίδιους να ανταποδίδουν.

Φέτος που η ομάδα μας καθαρά και τίμια κέρδιζε στον αγωνιστικό χώρο, κάποιοι πήγαν με τους θεατρινισμούς τους να μας κλέψουν. Να τους χαίρεστε για την ηθική τους.

SHARE