ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ

415

Πριν ένα χρόνο και τις κοσμοϊστορικές αλλαγές που προήλθαν, μετά το ξεπούλημα και την γέννηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού, για πρώτη φορά από το 2011 δεν πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ της ΘΥΡΑΣ 9.

Κάποιοι ίσως να θεώρησαν ότι αποδυναμώθηκε η οργανωμένη μας κερκίδα, άλλοι ίσως να χάρηκαν με αυτή την εξέλιξη, εμείς όμως ήμασταν σίγουροι ότι η φλόγα δεν έσβησε. Ότι όλοι εμείς που ξεκινήσαμε το Φεστιβάλ μαζί με τους Λεβέντες που το κληρονόμησαν δεν θα αφήναμε αυτό τον θεσμό να σταματήσει.

Για αυτό με ιδιαίτερη περηφάνια φέτος θα περάσουμε την είσοδο στο γήπεδο του Ορφέα για το 8ο Φεστιβάλ ΘΥΡΑΣ 9. Γιατί είναι ακόμη μια απόδειξη πως ο εθελοντισμός και η αγάπη προς τον σκοπό και τα ιδανικά που πρεσβεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούν να κτίσουν ένα φεστιβαλ που το ζηλεύουν όλοι.

Αμέτρητα περίπτερα, dj, συγκροτήματα, μορφωτικές ομιλίες, άφθονο ποτό, φαγητό και ένας όμορφος παιδότοπος για τους μικρούς ΟΜΟΝΟΙΑτες μας περιμένουν όλους μας και δεν υπαρχει δικαιολογία να λείπει κάποιος.

Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυκτα του Σαββατου η Λευκωσία θα ζει στο παλμό του Φεστιβάλ.

Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί το 8ο Φεστιβάλ ΘΥΡΑΣ 9 είναι εδώ με το σύνθημα “Πως η ανάγκη γίνετε ιστορία” αφιερωμένο στην ΑΝΑΓΚΗ να βρουν ποδοσφαιρική στέγη όσοι έμειναν χωρίς ομάδα και έγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ με την δημιουργία του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑ 1948.

SHARE