Θέατρο του παραλόγου

516

Ομονοιάτισσες Ομονοιάτες, Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Λίγες μέρες πριν κλείσουμε ένα χρόνο ζωής ήρθε η απόφαση της δικαστικής επιτροπής για να μας θυμίσει ότι για το Σωματείο μας «τίποτε δεν χαρίζεται αλλά τα πάντα κατακτώνται».

Επανάληψη του αγώνα λοιπόν χωρίς οπαδούς. Αγώνας χωρίς τον Πράσινο Λαό για τους θεατρινισμούς των Τρούλλων. Μια απόφαση που τιμωρεί μόνο το Σωματείο μας χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα λάθος. Αποδεχτήκαμε όλες τις αλλαγές γηπέδων χωρίς διαμαρτυρία, τηρήσαμε κατά γράμμα όσα συμφωνήθηκαν στην αστυνομική σύσκεψη, πήγαμε στο γήπεδο κανονικά, δεχτήκαμε τα συγχαρητήρια του υπεύθυνου ασφαλείας για την βοήθεια μας στο συμβάν έξω από το γήπεδο, βγάλαμε την ομάδα για ζέσταμα και στο τέλος τιμωρηθήκαμε να παίξουμε χωρίς τον Λαό μας.

Από την άλλη μια ομάδα βουτηγμένη μέσα στο σύστημα να κλαίγεται από την πρώτη μέρα για αλλαγή γηπέδου με αποτέλεσμα να αλλάζουμε 3 στάδια. Στην συνέχεια να τρέχουμε σε αστυνομικές συσκέψεις με όλους τους εμπλεκόμενους, να συμφωνούμε όλοι σε όλα και να μην τηρούν τίποτα απολύτως. Να φέρνουν το λεωφορείο σε μη προκαθορισμένη ώρα όπως ξεκάθαρα έγραψε η αστυνομία στην έκθεση της να γίνεται το συμβάν έξω από το γήπεδο και να στήνουν ένα ολόκληρο θέατρο για να μην μπουν στον αγωνιστικό χώρο. Να κοροϊδεύουν από η ώρα 15:00 παρατηρητές διαιτητές και αστυνομία για τραυματίες και κλεμμένες στολές και η ώρα 16:30 να φέρνουν φύλλο αγώνα με 19 παίκτες, στολές και να δηλώνουν έτοιμοι να αγωνιστούν. Να τους προσφέρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ασφάλεια και τελικά να έρχονται και να δηλώνουν ότι δεν θα κατεβούν. Αυτή την ομάδα επιβραβεύσατε κύριοι της δικαστικής της δώσατε μέρες για ξεκούραση και την ευκαιρία να αγωνιστεί στην απουσία του Πράσινου Λαού.

Αλήθεια κύριοι έχετε καταλάβει τι δικαστικό προηγούμενο έχετε δημιουργήσει;;; Μετά από αυτή σας την απόφαση μπορεί όποια ομάδα δεν θέλει να κατεβεί στο γήπεδο μια συγκεκριμένη μέρα να στήνει ένα άκυρο περιστατικό να δηλώνει τραυματίες που δεν έχει δει κανένας και να μη ν κατεβαίνει να παίξει. Περιμένουμε ότι σε όλες τις ομάδες από εδώ και πέρα θα τους δίνετε το δικαίωμα να παίξουν όποτε γουστάρουν όπως κάνατε με την ομάδα των Τρούλλων.

Πραγματικά απορούμε… Είναι άλλη υπόθεση που είχαμε μπροστά μας, είναι άλλες εκθέσεις;;; Ξεκάθαρα σας έγραψε η αστυνομία ότι η ώρα 16:30 (2 ώρες μετά το περιστατικό) δήλωσαν ότι θα αγωνιστούν χωρίς να αναφέρουν κανένα πρόβλημα, στην παρουσία μας ρωτήσατε και τον Βοηθό Διαιτητή και σας ανάφερε το ίδιο πράγμα. Δεν πήγαν στο γιατρό του γηπέδου, δεν υπάρχει άνθρωπος σε όλο το στάδιο που να είδε τραυματίες , δεν καταγράφονται σε καμία έκθεση. Δεν τους κλάπηκαν ρούχα και τους κορόιδευαν όλους από τον παρατηρητή τον διαιτητή και στην συνέχεια τα Μ.Μ.Ε και στο τέλος δεν κατέβηκαν να παίξουν λέγοντας άλλους λόγους στον παρατηρητή και άλλους στο διαιτητή. Τι άλλο θέλατε για να τιμωρήσετε τα ψέματα;;; Πως είναι δυνατό από αυτό όλο το θέατρο όχι να μην τιμωρήθηκαν αλλά να βολεύτηκαν;;;

Βράζουμε κύριοι και δεν μπορούμε να το κρύψουμε, μας κυριεύει ο θυμός για αυτή την αδικία για την στάση των Μ.Μ.Ε, για την στάση της δικαστικής, για την στάση όλων όσων άφησαν τα καλά παιδιά από τους Τρούλλους να πουλούν παραμύθι δεξιά και αριστερά με μερικά βίντεο και να κρύβουν όλα τα ψέματα τις αντιφάσεις και τα καραγκιοζιλίκια τους μέσα στα αποδυτήρια.
Θολώνουμε από θυμό όπως θολώνει η μάνα που της πειράζουν το παιδί της. Δεν έχουμε κύριοι εμείς βουλευτή Πρόεδρο ούτε άκρες στο σύστημα, φτιάξαμε αυτή την ομάδα με τα δυο μας χέρια με τα χέρια του Λαού με τις πλάτες κανενός και θολώνουμε στην ιδέα ότι ήρθαν να πειράξουν την ομάδα μας. Γυρίζει το μάτι μας όταν φτάνει στα αυτιά μας ότι χαίρονται στους Τρούλλους γιατί κατάφεραν αυτό που ήθελαν και δεν περνά άλλη σκέψη από το θολωμένο μυαλό μας εκτός από το να τους κόψουμε το γέλιο και να τους δούμε γονατιστούς αύριο.

Όπως ξεκινήσαμε έτσι θα συνεχίζουμε Διοίκηση, Παίκτες, Τεχνικό επιτελείο και Πράσινος Λαός πιο συσπειρωμένοι από ποτέ.

Απόψε στις 19:30 όλοι στον Ορφέα για την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το αυριανό παιχνίδι να τραγουδήσει ο Λαός στους λεβέντες μας. Αύριο μαζευόμαστε από νωρίς στον Κεντρικό και παραμένουμε εκεί μέχρι το τέλος του αγώνα. Αν δεν πάρουμε έγκριση για τηλεοπτική κάλυψη θα βρούμε άλλο τρόπο να υπάρχει ζωντανή ενημέρωση στον Κεντρικό από το γήπεδο.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΑΝΟΔΟΣ

ΥΓ. Αναμέναμε να λάβουμε το πλήρες κείμενο αιτιολογημένης απόφασης πριν τοποθετηθούμε αλλά δυστυχώς ούτε αυτό δεν έχει γίνει ακόμη και τη δυνατότητα να μπορούμε να κρίνουμε το λόγο της απόφασης που τάχιστα κοινοποίησαν

SHARE