Στη διάθεση των μελών μας το Standing Order

506
ΟΜΟΝΟΙΑ 1948

Ενημερώνουμε όλα τα μέλη μας πως μπορούν πλέον να τακτοποιούν τις συνδρομές μελών στον λογαριασμό του σωματείου μας στην Hellenic Bank. Επίσης μπορούν να καταχωρήσουν μέσω της τράπεζας που συνεργάζονται αυτόματη μηνιαία πληρωμή (standing order) για την συνδρομή τους.

Τα στοιχεία που χρειάζονται να παραθέσουν είναι τα εξής:

ACOUNT NAME: ATHLITIKO LAIKO SOMAT. OMONOIA 1948

IBAN: CY23 0050 0105 0001 0501 8394 1601

SWIFT: HEBACY2N

Παρακαλούμε όπως και στις δυο περιπτώσεις, είτε σε περίπτωση κατάθεσης μετρητών είτε στην περίπτωση αυτόματης τραπεζικής εντολής, να καταχωρείτε στις λεπτομέρειες πληρωμής 1) Όνομα, 2) Επίθετο και 3) Aριθμό Πολιτικής Ταυτότητας

Είναι πολύ σημαντικό για σκοπούς οργάνωσης και καλύτερου προγραμματισμού όπως το κάθε μέλος να είναι έγκαιρα τακτοποιημένο με τις συνδρομές του. Ευχής έργον όσο το δυνατό περισσότεροι φίλοι να καταχωρήσουν αυτόματη τραπεζική εντολή, πράγμα που θα βοηθήσει πάρα πολύ στην διαδικασία γλιτώνοντας και σε εσάς και σε εμάς πολύτιμο χρόνο που απαιτείται κάθε μήνα κατά την διαδικασία είσπραξης.

Για ενεργοποίηση Online μελών

Τέλος να ενημερώσουμε όλους τους φίλους που εγγράφονται διαδικτυακά ως μέλη, πως για ενεργοποίηση της συνδρομής τους μπορούν να πληρώσουν στα εντός έδρας παιχνίδια, ή μέσω του πιο πάνω λογαριασμού αναγράφοντας πάντοτε όνομα, επίθετο και αριθμό ταυτότητας.  

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την στήριξη

 

SHARE