Σταθεροί στη θέση μας για κάρτα φιλάθλου

232

Ο σημερινός αγώνας κυπέλλου απέναντι στην Δόξα Κατωκοπιάς μας απασχολεί σαν σωματείο εδώ και αρκετές μέρες.

Η υποχρεωτική επίδειξη κάρτας φιλάθλου για είσοδο στις κερκίδες του σημερινού αγώνα αποτελεί για εμάς ζήτημα αρχής που δεν μπορούμε έτσι απλά να αποδεχτούμε.

Ως εκ τούτου, σε μία προσπάθεια να μεταφέρουμε την πάγια θέση μας, αλλά και να ξαναφέρουμε στην επιφάνεια το συγκεκριμένο ζήτημα, προχωρήσαμε στην αποστολή επίσημης επιστολής στην Υπουργό Δικαιοσύνης.

Η επιστολή μας βασισμένη στην τελευταία τροποποίηση που είχαν προτείνει σωματεία και οργανωμένοι φίλαθλοι για φύλαξη του μητρώου από τα μέλη και όχι από τον ΚΟΑ, ζητούσε την είσοδο των φιλάθλων της ομάδας μας στο σημερινό παιχνίδι μέσων ονομαστικών εισιτηρίων το μητρώο των οποίων θα διαγραφόταν με το τέλος του αγώνα και όχι με κάρτα φιλάθλου που δεν είναι υποχρεωτική στη Β’ Κατηγορία στην οποία αγωνιζόμαστε. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και όταν φίλαθλοι από το εξωτερικό έρχονται για ευρωπαϊκά παιχνίδια στη Κύπρο.

Δυστυχώς η απάντηση στο συγκεκριμένο μας αίτημα ήταν αρνητική, όμως δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τις επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τις προσπάθειες όπως δοθεί η δυνατότητα στα σωματεία να έχουν δικό τους μητρώο και όχι όλα τα στοιχεία των φιλάθλων να βρίσκονται υποχρεωτικά στο κεντρικό μητρώο του ΚΟΑ.

Βάση των πιο πάνω δεδομένων καλούμε τους φίλους, τους οπαδούς, τα μέλη και τα στελέχη του Σωματείου μας όπως παρακολουθήσουν τον σημερινό αγώνα από τους κατά τόπους συνδεσμους. Στο κεντρικό σύνδεσμο θα διεξάγεται και εκστρατεία εγγραφής μελών.

SHARE