Πρώτο Beer & Book Day την Κυριακή

194

Αυτή την Κυριακή το Πολιτιστικό Ίδρυμα 1948, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην ανάπτυξη και διάδοση της αγάπης για τα βιβλία, διοργανώνει το πρώτο Beer & Book Day. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στο Καφενείον «Χαράτσι» στην Λευκωσία.

🚩 Καλούμε τα στελέχη, τα μέλη, τους οπαδούς και τους φίλους του Σωματείου μας όπως στηρίξουν την πολύ όμορφη εκδήλωση.

🍔🍺 Στο χώρο εκτός από βιβλία θα υπάρχει φαγητό, παγωμένη μπύρα και όλα τα ροφήματα του καφενείου.

📢 Πρόγραμμα:

Αρχίζοντας από τις 14:00 στους χώρους της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμα βιβλία από τις Εκδόσεις Ρίζες, Αλμύρα και τη Σύγχρονη Εποχή μαζί με τα βιβλιοπωλεία Περιδιάβαση και Ιδεοδρόμιο.

Στις 15:00 θα διεξαχθεί η συζήτηση Χρυσή Αυγή, Ε.ΛΑ.Μ και η επάνοδος της ακροδεξιάς: Οι Αντιφασιστικοί Αγώνες του σήμερα» με ομιλητές τον Θανάση Καμπαγιάννη, δικηγόρο και συνήγορο της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής και τον Γιάννο Κατσουρίδη, επίκουρο καθηγητή πολιτικών επιστημών.

Στις 18:30 η Σοφία Μπάρκα και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσιάζουν τις ποιητικές τους συλλογές «Αλήθεια της Ερήμου» και «Ηλιοβούττημα» αντίστοιχα.

🎤🎸Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα. Με την Φρειδερίκη Τομπάζου και τον Σάββα Χρυσοστόμου.

Edit 4/11/2022:

Η συζήτηση «Χρυσή Αυγή, ΕΛΑΜ και η επάνοδος της ακροδεξιάς: οι αντιφασιστικοί αγώνες του σήμερα» αναβάλλεται λόγω προβλήματος υγείας του εισηγητή Θανάση Καμπαγιάννη. Θα ανακοινωθεί σύντομα νέα ημερομηνία διεξαγωγής της σε ξεχωριστή εκδήλωση.

Στις 15:00 συζητούμε για «Ποδοσφαιρικά σωματεία, εταιρίες, μέλη και οπαδοί» με τους Αδάμο Ευσταθίου, Ηλία Κάνια και Ανδρέα Πιπερίδη.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας θα διεξαχθεί κανονικά.

 

SHARE