ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΙΚΗΜΑ

242

Υπόσχεση μας σαν Διοικητικό Συμβούλιο από την πρώτη μέρα ίδρυσης του Λαϊκού μας Σωματείου ήταν να βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον και κάθε χρόνο εκτός από τις αγωνιστικές επιτυχίες να μεγαλώνουμε και το Σωματείο μας.

Το δικό μας οίκημα ήταν κάτι που όλοι μας ζητούσαν και είναι με μεγάλη χαρά που ανακοινώνουμε ότι έχουμε προχωρήσει σε συμφωνία και ήδη έχουν ξεκινήσει εντός του οικήματος εθελοντικές εργασίες. Περισσότερα για την συμφωνία και ενημέρωση στα μέλη στην επόμενη Γενική Συνέλευση.

Παράλληλα επειδή το Από το Λαό για το Λαό δεν είναι απλά ένα σύνθημα θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τώρα τα μέλη του Σωματείου μας Πανίκο Ιωάννου (Σιδεράς) και Γιάννη Κυριάκου (Ξυλουργό) που ήδη έχουν ξεκινήσει εθελοντική δουλειά. Παράλληλα θέλουμε να ζητήσουμε εθελοντές για τις πιο κάτω εργασίες:

– Οικοδόμο
– Ηλεκτρολόγο
– Γυψοσανιδά
– Ελαιοχρωματιστή

Εννοείτε ότι οποιοδήποτε άλλο μέλος ή φίλος του Σωματείου θέλει να προσφέρει υλική ή πρακτική βοήθεια είναι ευπρόσδεκτος.

Το οίκημα θα ανοίξει τις πόρτες του αρχές Απριλίου και εννοείτε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα προχωρήσουμε σε προκήρυξη προσφορών για το μπουφέ του οικήματος.

Στο οίκημα θα στεγάζεται Ταβέρνα, γραφεία της ομάδας και η μπουτίκ του Σωματείου.

SHARE