Οκτώβρης 2018 Κλιμακώνεται ο πόλεμος κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948

811
exw-oi-kommounistai

Εν μέσω της πρώτης προετοιμασίας κλιμακώθηκε και η πολεμική ενάντια στο σωματείο με πολιτικές πιέσεις για ακύρωση φιλικών παιχνιδιών.

Koρύφωση της πολεμικής εξαπολύθηκε όταν άρχισαν να αποκαλύπτονται τα ψέματα που είχαν λεχθεί για το ξεπούλημα του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣΟΛ. Από την αποκάλυψη του πραγματικού χρέους που έμενε στον ΑΣΟΛ (όπως είχε ανακοινωθεί εκ προοιμίου από την «Πορεία Αλλαγής») μέχρι και την αλλαγή χαρακτήρα στο ζήτημα της κάρτας οπαδού. Εν μέσω συνεχιζόμενων αποτυχιών της Ltd του Παπασταύρου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΑΣΟΛ και μέλος τoυ Δ.Σ. της εταιρείας «ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο», Λώρης Κυριάκου δημοσιοποιεί μέσω συνέντευξης του στις 15/10/2018 το γεγονός ότι το Δ.Σ. του ΑΣΟΛ προσέφυγε ενάντια στην ΟΜΟΝΟΙΑ 1948, την οποία χαρακτήρισε προκλητικά «παράνομη».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 απάντησε: «Αυτός που κοροίδεψε τον Πράσινο Λαό για τα κριτήρια, για την ανάγκη καταστατικής συνέλευσης, για τις δόσεις της Prime Tel, για το χρέος που θα μείνει στο σωματείο και στο τέλος χαρακτήρισε τον Πράσινο Λαό πελάτη του Παπασταύρου ήρθε σήμερα να μας χαρακτηρίσει παράνομους. Να πούμε σε όσους διατυμπανίζουν περί παρανομίας ότι τα όσα αναφέρουν δεν σχετίζονται με τη νομιμότητα εγγραφης του σωματείου μας. Φανταζόμαστε οι νομικοί τους σύμβουλοι είναι οι ίδιοι που κοροίδευαν τον Λαό ότι δεν χρειάζεται καταστατική συνέλευση. Πρέπει να είναι οι ίδιοι που έστειλαν επιστολή για να μην εγκριθούμε στον έφορο σωματείων όμως έφαγαν τα μούτρα τους. Θα τα φάνε και πάλι όσες πολιτικές πιέσεις και αν βάλουν».

Mε τις πολιτικές πιέσεις να κλιμακώνονται η ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 ξεκαθαρίζει στις 23/10/2018 πως τα πάντα γύρω από την έγκριση του σωματείου έγιναν νόμιμα και με σφραγίδα από ΚΟΑ και Γενική Εισαγγελία.

SHARE