Νέα πακέτα μελών

200

Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες του Σωματείου μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα νέα πακέτα μελών που θα έχουν ισχύ από την νέα χρόνια 2022-23.

Η δημιουργία αυτών των νέων πακέτων μελών έγινε μέσα από συζητήσεις και εισηγήσεις τόσο με τον κόσμο της ομάδας, αλλά και εσωτερικά στο Διοικητικό Συμβούλιο. Έρχονται ουσιαστικά αυτά τα νέα πακέτα μελών να καλύψουν τόσο το κενό που υπήρχε στη νεολαία μας και στους μαθητές μας για ένα πιο προσιτό πακέτο στα μέτρα τους, αλλά και το οικονομικό κενό που υπήρχε από την κανονική συνδρομή των 48 ευρώ μέχρι την Premium συνδρομή των 1948 ευρώ.

Η βασική αρχή μας ήταν είναι και θα είναι αδιαπραγμάτευτη. Μια συνδρομή ένα ισότιμο μέλος – μια ψήφος.

Ουσιαστικά δίνουμε τη δυνατότητα με αυτά τα νέα πακέτα στον κόσμο που θα ήθελε να συνεισφέρει περισσότερο στην ομάδα με το κατάλληλο αντίτιμο σε προνόμια και δώρα, αλλά και τη δυνατότητα σε κόσμο που θέλει να συμμετέχει, αλλά λόγο ηλικίας μια κανονική συνδρομή ίσως να ήταν εμπόδιο.

Εκτενέστερη ενημέρωση για αυτά τα νέα πακέτα θα γίνει και στις επί τόπου συναντήσεις, αλλά και στη μεγάλη γενική μας συνέλευση στις 6 Ιουλίου.

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Επιτροπή Μελών

SHARE