ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

478

Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης δίνουμε στη δημοσιότητα το φύλλο αγώνα που παρέδωσαν η ώρα 16:30 οι παράγοντες των Τρούλλων στο διαιτητή μαζί με τα δελτία υγείας και τις ταυτότητες των ποδοσφαιριστών τους.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα 2 ώρες μετά το συμβάν, εκτός σταδίου, παρέδωσαν φύλλο αγώνα με 19 ποδοσφαιριστές χωρίς αναφορά για οποιουσδήποτε τραυματίες. Μάλιστα έφεραν στο διαιτητή και τη στολή της ομάδας τους, που και πάλι αναγράφεται στο φύλλο αγώνα, ενώ στη συνέχεια έκαναν δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε ότι δήθεν τους είχαν κλαπεί οι στολές.

Οι αντιφάσεις και τα ψέματα των παραγόντων των Τρούλλων φαίνονται στις εκθέσεις του παρατηρητή, της αστυνομίας αλλά και στο φύλλο αγώνα που συμπλήρωσε ο διαιτητής.

Όλοι οι πιο πάνω αναφέρουν ξεκάθαρα ότι η ώρα 16:30 με την παράδοση του φύλλου αγώνα οι παράγοντες των Τρούλλων δήλωσαν ότι θα παίξουν κανονικά τον αγώνα (που είχε μεταφερθεί για τις 17:00) ενώ 10 λεπτά αργότερα αποφάσισαν να μην μπουν στο γήπεδο.

Για εμάς στην αποψινή συνεδρία της δικαστικής επιτροπής οποιαδήποτε απόφαση πέραν της κατοχύρωσης του παιχνιδιού στην ομάδα μας θα αποτελεί σκάνδαλο και θα δίνει πλέον το δικαίωμα σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει με ψέματα και ανύπαρκτες προφάσεις να μην κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Νιώθουμε ξανά την ανάγκη να καταδικάσουμε όσα έγιναν έξω από το γήπεδο αλλά παράλληλα να τονίσουμε ότι ουδεμία σχέση έχουν με την ματαίωση του αγώνα. Ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των θεατρινισμών και της μη καθόδου στο γήπεδο της ομάδας των Τρούλλων. Ελπίζουμε ότι απόψε η δικαστική επιτροπή θα εκδικάσει την τύχη του αγώνα βάση των πραγματικών γεγονότων που υπάρχουν μπροστά της και όχι βάση της προπαγάνδας που στήθηκε από κάποιους στα Μ.Μ.Ε.

Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948

SHARE