Να ισχύσει το 33%

775

Έχουμε μελετήσει με προσοχή το πρωτόκολλο υγείας για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες και δεν μπορούμε να μην τοποθετηθούμε για τον λανθασμένο, κατά την γνώμη μας, διαχωρισμό της Α’ Κατηγορίας με τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ενώ στη Α’ Κατηγορία έχει επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων μέχρι το 33% της χωρητικότητας των γηπέδων, εντούτοις στις υπόλοιπες κατηγορίες έχει (πρόχειρα θα πούμε) ανακοινωθεί η παρουσία μέχρι 300 φιλάθλων.

Θεωρούμε το συγκεκριμένο μέτρο άδικο και πρέπει να τύχει άμεσα επανεξέτασης. Δεν μπορεί η ομάδα μας που αγωνίζεται στο “Κερύνεια Επιστροφή”, ένα γήπεδο χωρητικότητας 4000 φιλάθλων να μπορεί να αγωνιστεί μπροστά σε ΜΟΝΟ 300 φιλάθλους.

Από την στιγμή που το πρωτόκολλο στην Α’ Κατηγορία προνοεί 33% της χωρητικότητας θεωρούμε κατάφωρη αδικία το Σωματείο μας να δικαιούται μόνο το 7,5%.

Για το συγκεκριμένο θέμα θα αποστείλουμε και επιστολή στην αρμόδια ομοσπονδία και θεωρούμε ότι βάση του πόσο εξόφθαλμη είναι η αδικία θα εγκριθεί το αίτημα μας για να ισχύσει το ποσοστό του 33% και στη δική μας περίπτωση.

#ΑΛΣ_ΟΜΟΝΟΙΑ
#peoplesomonia
#pacomonia

SHARE