ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9

514

Διαβάστε την ανακοίνωση των οργανωμένων της ομαδας μας:

Είναι αλήθεια ότι ζούμε πρωτοφανές και πρωτόγνωρες στιγμές, όχι μόνο σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ αλλά και σαν κοινωνία. Ο ιός έχει παραλύσει τα πάντα και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο. Αποτέλεσμα του ιού είναι και η αναστολή του πρωταθλήματος.

Πέρα λοιπόν από το εξοντωτικό πρόστιμο που έχει δεχτεί η ομάδα μας από την ΣΤΟΚ που και αυτό σε μέγεθος είναι πρωτάκουστο για ομάδα 4ης κατηγορίας, η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει και το γεγονός ότι για ένα μήνα θα μείνει ουσιαστικά χωρίς έσοδα ενώ παράλληλα τα έξοδα θα τρέχουν κανονικά. Το Σωματείο μας με αυτές τις συνθήκες βρίσκεται στην δύσκολη θέση να χρειάζεται την άμεση οικονομική βοήθεια του ΛΑΟΥ.

Με αυτά τα δεδομένα η Γραμματεία της ΘΥΡΑ 9 που συνεδρίασε χθες το βράδυ έτσι ώστε να αποφασίσει τους τρόπους με τους οποίους θα βοηθήσει το Σωματείο μας, αποφάσισε όπως προχωρήσει μέσω του διαδικτυακού εράνου που τρέχει, με την εισφορά €1,000 από το κεντρικό ταμείο της ΘΥΡΑ 9 καθώς και την εισφορά €50 από κάθε μέλος της Γραμματείας ξεχωριστά.

Επίσης, κάνουμε κάλεσμα σε όλα τα στελέχη μας το οποία για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν προχωρήσει στον διαδικτυακό έρανο, όπως το πράξουν άμεσα για να επιτευχθεί ο στόχος που έχει θέσει το Σωματείο. Αυτή η ενέργεια είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για το Σωματείο μας και εάν χρειαστεί θα προβούμε σε περαιτέρω μέτρα.

Στηρίζουμε την ομάδα μας
Στηρίζουμε το σπίτι μας

Υ.Γ – Όσον αφορά γενικότερα την κοινωνία μας και όσα συμβαίνουν τριγύρω μας με τον κορωνοϊό εννοείται δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς. Σηκώνουμε μανίκια για να βοηθήσουμε και εμείς. Τις επόμενες ώρες περισσότερα.

 

SHARE