ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

591

Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες, Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Επικοινωνούμε σήμερα μαζι σας για να σας γνωστοποιήσουμε τις αποφάσεις του Δ.Σ του Σωματείου μας προς τιμήν της αείμνηστης Σκεύης Οδυσσέως.

Λίγα λόγια αρχικά…

Η Σκεύη δεν ήταν μια απλή φίλαθλος της ομάδας μας αλλα ήταν μια γνήσια Ομονοιάτισσα και θερμή Θυραεννιώτισσα. Από τα μαθητικά της χρόνια τάχθηκε στην υποστήριξη όλων των τμημάτων του ΑΣΟΛ και δεν άργησε να ενταχθεί ενεργά στις τάξεις της ΘΥΡΑ 9.

Παρούσα στα τσιμέντα, στις πορείες, στα κλειστά, στις εκδρομές, στις εκδηλώσεις και στα φεστιβάλ.

Παρούσα στις χαρές και στις λύπες. Παρούσα στις μάχες και στα πέτρινα χρόνια του ΑΣΟΛ μαζί με όλα της τα αδέλφια.

Πάντα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο έφερνε εις πέρας οτιδήποτε αναλάμβανε και για χρόνια αποτελούσε ένα από τα κύρια πρόσωπα του Κεντρικού συνδέσμου.

Πιστή στα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ και το 1948, αρνήθηκε να αποδεχθεί το ξεπούλημα και μάλιστα στη Γενική Συνέλευση της 29ης Μαΐου 2018 ανέλαβε και τον απίστευτα κρίσημο ρόλο ως υπεύθυνη του μητρώου μελών.

Η Σκεύη στην ιδρυτική συνέλευση του Σωματείου μας έγινε το μέλος με τον αριθμό 65 και ακολούθησε την ομάδα μας σε κάθε χωριό και γήπεδο που αγωνίστηκε.

Ακόμα και όταν πάλευε με τη λευχαιμία βρέθηκε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας (εν μέσω βροχής) στη σημαντική νίκη απέναντι στην Πέγεια στις 22/2/2020. Αυτός έμελλε δυστυχώς να είναι και ο τελευταίος αγώνας που παρακολούθησε από τα τσιμέντα. Από τα τσιμέντα που για τόσα χρόνια τίμησε με την παρουσία της.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε κι άλλα πολλά, όμως θα τα αφήσουμε για αργότερα.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

1. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο θα παραστεί στη κηδεία της αγαπημένης μας Σκεύης.

2. Το Σωματείο μας κηρύττει 40ήμερο πένθος και ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

3. Η αίθουσα συνεδριάσεων και συναντήσεων στο Οίκημα του Σωματείου μας θα ονομαστεί “Αίθουσα Σκέυη Οδυσσέως”.

4. Ο αριθμός μέλους “65” στο μητρώο μελών του Σωματείου μας ο οποίος άνηκε στη Σκεύη, θα δωθεί για πάντα στην οικογένεια της και η Σκεύη μας θα εγγραφεί ως αιώνιο μέλος.

5. Στο στήθος της επίσημης στολής της ποδοσφαιρικής ομάδας για το 2020-2021 θα τοποθετηθεί η φιγούρα της αγαπημένης μας Σκεύης για ολόκληρη τη χρονιά.

6. Στον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί μονόλεπτη σιγή προς τιμήν της Σκεύης μας και κατάθεση λουλουδιών από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

#ΑΛΣ_ΟΜΟΝΟΙΑ
#peoplesomonia
#pacomonia
#skevi65

SHARE