Κανένα στοιχείο για χειραγώγηση

431

Πριν μερικές μέρες κάποιοι προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη στο Σωματείο μας και τα ψευδή τους έτρεξαν να τα αναπαράγουν “φίλοι” και εχθροί.

Χθες με τον πιο επίσημο τρόπο και μετά από δική μας προτροπή, η Επιτροπή Δεοντολογίας με ανακοίνωση της επιβεβαίωσε την τιμιότητα και την καθαρότητα του Λαϊκού μας Σωματείου.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή Δεοντολογίας έκλεισε την ανακοίνωση της για τον αγώνα με τον Κορμάκιτη, απαντώντας στους ισχυρισμούς για χειραγώγηση με τα παρακάτω: “Η Επιτροπή έχει διαπιστώσει με αναφορές σε στοιχεία, ότι δεν έχει εντοπιστεί οποιοδήποτε στοιχείο στον εν λόγω αγώνα προς υποστήριξη τέτοιου ισχυρισμού.”.

Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι από την ημέρα ίδρυσης του Σωματείου μας να σπιλώσουν το όνομα του, δυστυχώς για εκείνους θα συνεχίσουμε στις περίεργες εποχές που ζούμε να είμαστε το Καμάρι του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού:

“Η Επιτροπή εξέτασε το αίτημα του Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου Ομόνοιας 29ης Μαΐου, το οποίο έγινε μετά από επικοινωνία του Προέδρου της (σ.σ. Εκτελεστικού Γραμματέα), κ. Αδάμου Ευσταθίου με την Επιτροπή, αναφορικά με δημοσίευμα συνδέσμου άλλης ομάδας ότι, ο αγώνας της Ομόνοιας 29ης Μαΐου με το σωματείο Κορμακίτη, κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, και συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου 2021 στο στάδιο Κερύνεια-Επιστροφή, έτυχε χειραγώγησης. Η Επιτροπή έχει διαπιστώσει με αναφορές σε στοιχεία, ότι δεν έχει εντοπιστεί οποιοδήποτε στοιχείο στον εν λόγω αγώνα προς υποστήριξη τέτοιου ισχυρισμού.”.

 

SHARE