Καμιά συζήτηση – Κανένα θέμα για αλλαγή γηπέδου 

213

Η όλη προσπάθεια που ξεκίνησε δημόσια χθες από την ομάδα της ΑΕΖ για το γήπεδο του μεταξύ μας αγώνα είναι προκλητική, ανήθικη και ενάντια σε κάθε λογική.

Μετά που βρήκαν κλειστές πόρτες στο παρασκήνιο, μετά που προσκομίστηκαν όλα τα έγγραφα για τη στατική επάρκεια των κερκίδων, μετά που συμφωνήθηκε ο αριθμός των φιλοξενούμενων, μετά που η ΚΟΠ ξεκαθάρισε επίσημα στη σύσκεψη ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής έδρας χωρίς αίτημα του γηπεδούχου. Μετά από όλα αυτά αποφάσισαν να συνεχίσουν την προκλητική τους στάση μέσα από τα ΜΜΕ για να εξασκήσουν περισσότερη πίεση.

Αν είναι δυνατό μια ομάδα να έχει αγωνιστεί σε όλο το πρωτάθλημα στην έδρα της και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι να θέλει ο φιλοξενούμενος ο αγώνας να παιχτεί σε ουδέτερο γήπεδο. Αν είναι δυνατό το οποιοδήποτε Σωματείο να πρέπει να μετακινηθεί από τη φυσική του έδρα γιατί έτσι θέλει ο οποιοσδήποτε.

Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας που θέλετε να πετύχετε τον άδικο και ανήθικο σκοπό σας θέτοντας δήθεν ζητήματα ασφάλειας του σταδίου. Ενός σταδίου που έχουν παιχτεί δεκάδες αγώνες μέσα, με χιλιάδες οπαδούς, χωρίς να έχει ανοίξει ούτε μύτη. Ενός σταδίου που πίσω από την πλάτη μας τρέξατε να στείλετε επιστολή για να αμφισβητήσετε τη δυνατότητα του να φιλοξενεί κόσμο, όμως και πάλι προσκομίζοντας όλα τα έγγραφα σας στείλαμε να κλαίγεστε στα ΜΜΕ αποδεικνύοντας ότι δεν είναι η ασφάλεια που σας νοιάζει, αλλά το να χτυπήσετε την ομάδα μας αγωνιστικά.

Κλείνοντας δεν ξέρουμε αν είναι επειδή είναι άγιες μέρες, αλλά κάποιοι μάλλον αποφάσισαν να μας παίξουν τις Παναγίες. Αφού κόπτονται τόσο πολύ για δίκαιο και ασφαλές πρωτάθλημα να ζητήσουν να τρέξει η διερεύνηση του 2ου φακέλου που ήρθε για την ομάδα τους, σε μια χρονιά, στον αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου. Επίσης να μας ενημερώσουν αν ξέρουν κάτι για την επίθεση στο βοηθό διαιτητή στο τεστ των διαιτητών στο Λανίτειο από κουκουλοφόρους. Εκείνο πάντως που θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε εμείς, είναι ότι ο αγώνας στο Δάλι θα παιχτεί στο γήπεδο και θα είναι δίκαιος, δεν θα είναι σαν κάτι φιλικά που συνήθισαν κάποιοι να παίζουν τον τελευταίο μήνα. Ο νοών νοείτω.

Αυτά για αρχή. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους, να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

SHARE