Γίνε μέλος online

412

Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας με περηφάνια και συγκίνηση, καθώς οι προσπάθειες των εθελοντών μας και της επιτροπής μελών για την πλήρη αυτοματοποίηση στην διαδικασία εγγραφής μελών, απέφεραν καρπούς.

Είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στον Πράσινο Λαό και σε όλα τα αδέρφια μας στο εξωτερικό, πως πλέον μέσα από την ιστοσελίδα μας θα μπορεί ο καθένας να εγγραφεί μέλος στην πράσινη μας οικογένεια, θα μπορεί να πληρώσει άμεσα τη συνδρομή του ηλεκτρονικά με την κάρτα του και θα περιμένει τις επόμενες μέρες την ταχυδρόμηση του πακέτου του.

Η διαδικασία αυτή έρχεται να προσθέσει κύρος στην επαγγελματική δουλειά που γίνεται από όλα τα παιδιά και θυμίζει πρότυπα μεγάλων ομάδων του εξωτερικού όπου μπορεί ο καθένας από το σπίτι του να στηρίξει έμπρακτα την ομάδα που αγαπά και να γίνει μέλος της.

Η διαδικασία αυτή έρχεται παράλληλα με τις ειδικές συνθήκες της πανδημίας, τα lockdown και τα κλειστά γήπεδα. Έχουμε στερηθεί το μεγαλύτερο μας όπλο, εσάς και όμως με αυτό τον τρόπο που σήμερα ανακοινώνουμε θα μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε αυτά τα δύσκολα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά μας.

Πράσινε Λαέ, περιμένουμε να αγκαλιάσεις αυτή την προσπάθεια, περιμένουμε το πακέτο μελών να φτάσει σε κάθε σπίτι, σε κάθε γωνιά της Κύπρου και στο εξωτερικό. Διάδωσε την είδηση σε κάθε αδελφό και φίλο που στηρίζει αυτή τη λαϊκή προσπάθεια μας. Όλοι μαζί να εγγραφούν στο Σωματείο μας βοηθώντας το οικονομικά, αλλά και παράλληλα να έχουν όλοι λόγο και άποψη για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.

Μαζί με τη διαδικασία εγγραφής μελών έχουμε ξεκινήσει και ειδικό link, όπου με παρόμοιο τρόπο θα μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να κάνει online την εισφορά του οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει. Τα προστίματα και τα πάγια έξοδα τρέχουν και οι δικές μας εισφορές είναι αυτές που θα ανακόψουν οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη πάει να εξελιχθεί στο άμεσο μέλλον.

ΓΙΑ ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

https://pacomonia.shop/index.php/product/membership/

ΓΙΑ ONLINE ΕΙΣΦΟΡΕΣ

https://pacomonia.shop/index.php/product/xorigia-eisfora/

Με εκτίμηση και απέραντο σεβασμό σε αυτό τον Πράσινο Λαό

Επιτροπή Μελών Α.Λ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑ

SHARE