ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

109

ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
ΩΡΑ 19:30
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Με το πέρας μιας χρονιάς γεμάτη μεικτά συναισθήματα και περηφάνια για το σωματείο μας, ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή της ετήσιας τακτικής συνέλευσης του λαϊκού σωματείου μας.

Ενόψει του ότι το νυν διοικητικό συμβούλιο συμπληρώνει αισίως τον Ιούνιο 2 χρόνια θητείας, η τακτική γενική συνέλευση του σωματείου μας θα είναι και εκλογική.

Εκ μέρους όλων των μελών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούμε όλα τα μέλη του σωματείου μας, καθώς και όλο τον ανυπότακτο λαό μας για την άνευ προηγουμένου στήριξη του κατά τη διάρκεια της θητείας μας.

Με την αρωγή όλων μας έχουμε εκπληρώσει πράγματα που έμοιαζαν σαν όνειρο 5 χρόνια πριν και είμαστε στο κατώφλι της 1ης κατηγορίας.

Καλούμε όλους όπως παραστούν στη γενική συνέλευση που θα αποτελέσει σταυροδρόμι και απαρχή για τα επόμενα βήματα για τη γιγάντωση του λαϊκού μας σωματείου.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συνέλευση έχουν όλα τα τακτοποιημένα μέλη του σωματείου μας για τη χρονιά που τελείωσε (2022-23), συμπεριλαμβανομένων αυτών που θα ολοκληρώσουν ή εξοφλήσουν την εγγραφή/ανανέωση τους την ημέρα της συνέλευσης. Από η ώρα 18.30 θα υπάρχουν συνεργεία τακτοποίησης μελών στο χώρο έξω από τη συνέλευση.

Υποβολές υποψηφιότητας μπορούν να καταθέσουν όλα τα τακτοποιημένα μέλη μέχρι τις 7 Ιουνίου, η ώρα 18.30 το απόγευμα.

Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν με email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σωματείου ([email protected]).

Αναλυτική ανακοίνωση σε σχέση με την ημερήσια διάταξη, καθώς και την εκλογική διαδικασία θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

 

SHARE