Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος ανοίγει

248

Το Σωματείο μας ανακοινώνει την απόφαση απόσυρσης του αρχηγού της ομάδας, Μίλτου Μιλτιάδους από την ενεργό δράση. Στον αρχηγό έχει προταθεί πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να παραμείνει κοντά στην ομάδα, το οποίο έχει αποδεχθεί.

Με τη σημερινή αποχώρηση και τις φετινές αποχωρήσεις του Πάρη και Γιώργου Μαυροφτή, κλείνει ο κύκλος των παικτών που πήραν τη δύσκολη απόφαση να φορέσουν το 2018 τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού.

Αυτοί οι λεβέντες που ήρθαν σε μια ομάδα πριν καλά καλά πάρει την έγκριση λειτουργίας της, πριν καν καταφέρει να εγγραφεί σε ομοσπονδία για να αγωνιστεί, που ήρθαν γιατί εκτός από ποδοσφαιριστές, ήταν, είναι και θα παραμείνουν οπαδοί της μεγάλης Ιδέας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αυτοί οι λεβέντες έχουν ήδη γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην Ιστορία του Λαϊκού μας Σωματείου. Κέρδισαν τίτλους, ανέβηκαν κατηγορίες, έκλεισαν τα στόματα σε όσους μας έλεγαν ότι με τα παιδιά από το Αγροτικό δεν μπορούσαμε να πετύχουμε στις πιο πάνω κατηγορίες.

Το ευχαριστώ μας το έχουν ακούσει πολλές φορές και θα το ακούσουν και στο μέλλον. Μαζί με όσους φόρεσαν μέχρι σήμερα την φανέλα με το ένδοξο Τριφύλλι, αποτελούν τη ζωντανή Ιστορία του Σωματείου μας και έχουν την υποχρέωση να μεταλαμπαδεύσουν τις αρχές, τις αξίες, τα ιδανικά και την κουλτούρα μας στους νέους ποδοσφαιριστές και στα παιδιά των ακαδημιών.

Για να συνεχιστεί η Ιστορία… ✊

SHARE