Ατζέντα Ιδρυτικής Συνέλευσης

655

Η ιστορική ημέρα για το Σωματείο είναι μπροστά μας. Πιο κάτω βρείτε σε σημεία την ατζέντα που έχει ετοιμαστεί για την Ιδρυτική Συνέλευση:

1. Σύντομη ομιλία από εκπρόσωπο της ομάδας πρωτοβουλίας η οποία έχει αναλάβει να τρέξει όλα τα διαδικαστικά που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και το Σωματείο αλλά και να οδηγήσουν το Σωματείο μας σε Συνέλευση.

2. Λόγω της πίεσης του χρόνου έχει ήδη κατατεθεί καταστατικό στον Έφορο Σωματείων που μπορείτε να δείτε εδώ: https://goo.gl/Wa7VFi
Θεωρούμε όμως ότι το καταστατικό πρέπει να διαμορφωθεί με τα μέλη του Σωματείου για αυτό σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected]) μπορείτε να αποστέλλετε πιθανές αλλαγές ή προσθήκες στο καταστατικό. Εννοείται ότι η έγκριση του Καταστατικού αλλά και οποιεσδήποτε αλλαγές ή προσθήκες θα ψηφιστούν από τα μέλη στην Ιδρυτική Συνέλευση.

3. Εδώ και κάποιους μήνες η ομάδα πρωτοβουλίας που συστάθηκε έχει αναλάβει όλα όσα αφορούν το Σωματείο. Αρκετές αποφάσεις αναγκαστικά δεσμεύουν το Σωματείο για την χρονιά που έρχεται γι’ αυτό θεωρούμε ορθό όπως ζητηθεί η ψήφος εμπιστοσύνης από τα μέλη έτσι ώστε η ομάδα πρωτοβουλίας να αναλάβει σαν προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο για μία μεταβατική χρονιά. Στην συνέχεια να οδηγήσει το Σωματείο σε εκλογές που θα εκλέξουν Διοικητικό Συμβούλιο διετίας τον ερχόμενο Ιούνιο.

4. Μετά από σύντομη παρουσίαση μιας προτεινόμενης διοικητικής δομής του Σωματείου θα οδηγηθούμε σε συζήτηση για τον τρόπο λειτουργίας που θα δουλεύει το Σωματείο μας. Το τελικό μοντέλο θα ψηφιστεί από τα μέλη.

5. Στην συνέχεια θα γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και παρουσίαση της δομής και των στόχων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

6. Τελευταία παρουσίαση θα είναι αυτή του προϋπολογισμού για την χρονιά που έρχεται και ψηφοφορία έγκρισης του.

7. Η Ιδρυτική Συνέλευση θα κλείσει με Διάλογο, ερωτήσεις και τοποθετήσεις των μελών.

SHARE