ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΞΩ

1254

Ίσως πολλοί να βρουν τη σημερινή μας ανακοίνωση αχρείαστη και ίσως να θεωρήσουν ότι δίνουμε υπόσταση σε κουβέντες του καφενέ. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτήκαμε πολύ πριν να τοποθετηθούμε, όμως οι διάφορες βλακείες και οι ψίθυροι συνεχίζονται και πραγματικά μας εκνευρίζουν.

Παραδεχόμαστε ότι ίσως να είμαστε αμάθητοι από κουβέντες του καφενέ για στημένα παιχνίδια, αφού είναι η πρώτη χρονιά που η ομάδα μας βρίσκετε στο στοίχημα, αλλά ούτε στις διάφορες βλακείες των μπούκικων και των καφενέδων δεν ανεχόμαστε να μας πιάνουν στο στόμα τους.

Όλα ξεκίνησαν μετά το παιχνίδι με τον Κορμακίτη και συνεχίζονται από διάφορους, που είτε θέλουν να ρίξουν λάσπη στο Σωματείο μας, είτε δεν μπορούν να αποδεχτούν την πραγματική μαγεία του ποδοσφαίρου. Γιατί είναι για αυτό που αγαπήσαμε το ποδόσφαιρο, γιατί μπορεί να έρθει ο τελευταίος της βαθμολογίας και να νικήσει τον πρωτοπόρο μέσα στην έδρα του.

Δυστυχώς σε μια άλλη χώρα όλοι θα ασχολούνταν με τη μεγάλη νίκη του Κορμακίτη, αντ’ αυτού στη χώρα της κλεψιάς και της βρωμιάς όλοι πλάθουν σενάρια και στο τέλος της ημέρας μειώνουν και την προσπάθεια των αντιπάλων μας που παρόλα τα προβλήματα τους ήρθαν και πήραν το τρίποντο. Γνωρίζουμε ότι όλα αυτά δεν θα τελειώσουν, γνωρίζουμε επίσης ότι και αν ανατρέπαμε το σκορ και πέρναμε τη νίκη πάλι κάτι θα έβρισκαν να πουν όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο μέσα από τιμές και κουπόνια.

Το γνωρίζουμε δυστυχώς ότι στο κυπριακό ποδόσφαιρο συμβαίνουν διάφορα, όμως το Αθλητικό Λαϊκο Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ ιδρύθηκε σε κόντρα της μοντερνοποίησης του ποδοσφαίρου και ας το γράψουν όλοι κάτω ότι αποτελει και θα συνεχίσει να αποτελεί μια όαση μέσα στην έρημο των ποδοσφαιρικών εταιρειών, των στημένων παιχνιδιών και των βρώμικων παραγόντων.

Όλοι όσοι πήραμε την απόφαση το βράδυ της 29ης Μαϊου 2018 να ιδρύσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού, είναι γιατί μπουχτίσαμε με όλα τα πιο πάνω για αυτό ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους, όσοι βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο, ότι πάνω από τις αγωνιστικές επιτυχίες, πάνω από τους προϋπολογισμούς και τα έσοδα, αυτό το Σωματείο έχει τις Αρχές και τις Αξίες του.

Αρκετά ασχοληθήκαμε με το θέμα, το ξέρουμε ότι οι ψίθυροι θα τελειώσουν μόνο όταν καθαρίσει ολοκληρωτικά το ποδόσφαιρο και προς αυτή την κατεύθυνση αγωνιζόμαστε. Με το καλό να ξεκινήσουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις να πάρουμε στο τέλος της χρονιάς αυτό που δικαιούμαστε.

Σβήστε μας απ’ το χάρτη σας

δεν κάνουμε για πάρτη σας

ήρθαμε από άλλη εποχή

και σας χαλάμε την γιορτή

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΜΟΝΟΙΑ

☘

Φώτο: Γκράφιτι στο γήπεδο του Ορφέα Λευκωσίας στο 6ο Gate 9 Festival
SHARE