Αναβολή αγώνων

526
ΟΜΟΝΟΙΑ Ανακοίνωση

Ανυπότακτε πράσινε λαέ,

Κατόπιν ενημέρωσης που εχουμε λάβει από την ΣΤΟΚ προκύπτει ότι οι Αγώνες Ένταξης που ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκυρίακο αναβάλλονται μέχρι να ξεκαθαρίσει η τύχη του εχθεσινού μας αγώνα με τους Τρούλλους. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση η Δικαστική αναμένεται να συνέλθει εντός της επόμενης εβδομάδας.

Δε θα επαναλάβουμε τις θέσεις μας για τα όσα έλαβαν χώρα χθες. Αυτές είναι ήδη κατεγραμμένες και διατυπωμένες κατα κόρων.

Δυστυχώς τα ψέματα και οι προφάσεις της ομάδας των Τρούλλων οδήγησαν όχι μόνο το χθεσινό παιχνίδι αλλά και την όλη διαδικασία του πρωταθλήματος Ένταξης σε ένα προσωρινό αδιέξοδο από το οποίο ελπίζουμε ότι θα εξέλθουμε όλοι το συντομότερο. Αυτή τη στιγμή καταρτίζεται φάκελος με μαρτυρίες και γεγονότα από το χθεσινό παιχνίδι γεγονός που είμαστε βέβαιοι θα εδραιώσει τη θέση μας σε σχέση με τα όσα ανυπόστατα λέχθηκαν τις προηγούμενες ώρες και θα καταδείξει τις προθέσεις που υπήρχαν αλλά και τα ψέματα που λέχθηκαν.

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να απολογηθούμε από πλευράς μας στις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Ένταξης για την αναταραχή στο πρόγραμμα τους. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι όσα λαμβάνουν χώρα από εχθές το μεσημέρι λυπούν ιδιαίτερα και εμάς και είμαστε βέβαιοι ότι τις επόμενες μέρες θα διαφανεί ποιοι είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για τη μη διεξαγωγή του αγώνα και την εν γένει καθυστέρηση που δημιουργήθηκε.

SHARE