6/12/2019 Δημοκρατία στην πράξη – Ακόμη μια Γενική Συνέλευση

508

Από πολύ παλιά η ΘΥΡΑ 9 αγωνιζόταν για το άνοιγμα εγγραφής μελών στον ΑΣΟΛ θέτοντας από τότε στην πρώτη γραμμή της πάλης το σύνθημα «Από το λαό για το λαό». Άλλοι επέλεξαν και επέβαλαν ακριβώς το αντίθετο με αποκορύφωμα το ξεπούλημα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η δημιουργία του σωματείου μας όμως έκανε πράξη το «Από το λαό για το λαό». Πιστοί στις δεσμεύσεις μας από την ημέρα σύστασης του σωματείου μας, με κάθε ενέργεια μας αποδεικνύουμε στην πράξη ότι είμαστε από το λαό για το λαό και ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ του λαού η συμμετοχική δημοκρατία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος λειτουργίας της.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο διενεργήθηκε την Παρασκευή 6/12/2019 (19:30) στην Δημοσιογραφική Εστία στην Λευκωσία ακόμη μια Γενική Συνέλευση του ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 με κύριο θεματικό άξονα την ενημέρωση των μελών του Σωματείου και την ενεργό συμμετοχή τους στις αποφάσεις για την πρόοδο του σωματείου μας.

Η αίθουσα γέμισε από τα μέλη που ενημερώθηκαν για το ποδοσφαιρικό τμήμα, τα οικονομικά και τις δράσεις των επιτροπών του σωματείου. Ακόμη πιο σημαντική ήταν η τοποθέτηση των μελών για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Σωματείο και η για άλλη μια φορά διαμόρφωση της πορείας μας από τον ίδιο το λαό.

SHARE