29/5/2018 – 29/5/2019

736

Ένας χρόνος κλείνει σήμερα από την μέρα που άλλαξε την Ιστορία. Ένας χρόνος από την ημέρα που κάποιοι τρελοί αποφάσισαν την δημιουργία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού, ένας χρόνος που κάποιοι αρνήθηκαν να σκύψουν το κεφάλι και πήραν σε εκείνη την Ιστορική Γενική Συνέλευση μια απόφαση που χαρακτηρίστηκε από όλους τρέλα.

Θα κλείσουμε μας έλεγαν και μας αναθεμάτιζαν, μας έβριζαν, μας καταριόντουσαν, γελούσαν πίσω από την πλάτη μας και μας κοροίδευαν. Εμείς εκεί όμως, ατάραχοι πιασμένοι χέρι χέρι να δεχόμαστε τα κτυπήματα από κάθε κατεύθυνση, τους κοιτούσαμε και γελούσαμε γιατί ξέραμε ότι μαζί μας είχαμε το δίκιο, ότι μαζί μας στον αγώνα είχαμε την Ιστορία 70 χρόνων και ήμασταν σίγουροι ότι δικό μας ήταν και το μέλλον.

Ένα χρόνο μετά λοιπόν και μπορούμε να γράψουμε σελίδες ολόκληρες για τις αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές επιτυχίες του Σωματείου μας, δεν θα το κάνουμε όμως θα αφήσουμε την Ιστορία να το κάνει. Εμείς ένα μόνο πράγμα θα σχολιάσουμε, ότι είμαστε περήφανοι που πληθαίνει ο κόσμος στις γραμμές μας, που αναγνωρίζουν το δίκιο της απόφασης μας ακόμα και αδέλφια που δεν μπορούσαν να το αποδεκτούν στην αρχή, που κερδίσαμε τον σεβασμό από όλους και που μετατρέψαμε το ειρωνικό γέλιο στα χείλη των εχθρών μας σε φόβο για το μεγαλείο του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑ 1948.

Υ.Γ. Την Κυριακή βάζουμε ακόμα ένα τρόπαιο στην τροπαιοθήκη μας. Η ώρα 17:00 στη Παρεκκλησιά γράφουμε ξανά Ιστορία. Να μην λείπει κανείς.

SHARE