Καλή χρονιά σε όλο τον ανυπότακτο Πράσινο Λαό

439

Καλή χρονιά σε όλο τον ανυπότακτο Πράσινο Λαό με ευχές για υγεία και προσωπική ευτυχία στον καθένα μας.

Το 2020, στην τρίτη χρονιά ύπαρξής του, το Σωματείο μας, κουβαλώντας μια κληρονομιά 72 χρόνων, απέδειξε ότι ήρθε για να μείνει. Το δικό μας παιδί, τέκνο της ανάγκης, όχι μόνο στάθηκε στα πόδια του, αλλά περνώντας μέσα από συμπληγάδες και κλείνοντας τα αυτιά σε κάθε λογής σειρήνες, μεγαλώνει μέρα με την ημέρα.

Αυτό το παιδί του λαού που μέσα στο 2020, χρονιά πανδημίας, απέκτησε δικά του σπίτια. Οίκημα και ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο από τα χέρια του λαού με εθελοντική προσφορά και αυτοθυσία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού που στερείται στους αγωνιστικούς χώρους τον καλύτερο της παίκτη, τον ανυπότακτο πράσινο λαό, αντέχει τη μεγάλη φουρτούνα ακριβώς γιατί ο καραβοκύρης και αποκλειστικός ιδιοκτήτης της είναι ο ίδιος ο λαός της, ο οποίος αρνήθηκε να ξεπουλήσει τα ιδανικά του 1948.

Και το 2020 η ομάδα μας ήταν ασταμάτητη στα γήπεδα και μόνο μια πανδημία και οι ανεξήγητες κυβερνητικές αποφάσεις μπόρεσαν να ανακόψουν την πορεία της προς ακόμη ένα τίτλο. Ένας τίτλος που μας στερήθηκε όντας η μόνη ομάδα στην Κύπρο που είχε ξεκαθαρίσει την υπόθεση του πρωταθλήματος εντός των αγωνιστικών χώρων. Όπως μας στερήθηκε και η δυνατότητα να πανηγυρίσουμε με τον Πράσινο Λαό τη δεύτερη διαδοχική άνοδο κατηγορίας, ένα ιστορικό και πρωτόγνωρο γεγονός για μια ομάδα που πολεμήθηκε παντοιοτρόπως από όλες τις πλευρές.

Το έμπα του 2021 μας βρίσκει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα κάνουμε το παν για να υλοποιήσουμε το στόχο της κατάκτησης του τίτλου και της ανόδου, με την ελπίδα ότι ο ιδιοκτήτης του Σωματείου μας θα μπορέσει να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες του στο γήπεδο.

Δική μας υπόσχεση σαν Διοικητικό Συμβούλιο είναι ότι θα προσέχουμε το παιδί όλων μας σαν τα μάτια μας, ταυτόχρονα όπου και όποτε μπορούμε θα βρίσκουμε τους τρόπους να βοηθάμε και να αγωνιζόμαστε για όλα τα παιδιά του κόσμου. Μέχρι να πάψει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο ως αποτέλεσμα της πάλης των λαών και των κινημάτων τους. Μέχρι να ανατείλει μια Πρωτοχρονιά όπως εκείνη στην Κούβα του 1959, όταν ο λαός πήρε την τύχη του στα χέρια του.

Από το Λαό για το Λαό!

Η ιστορία συνεχίζεται…

 

 

SHARE