Αφαίρεση βαθμών

386
Λόγω του ότι έχει ήδη γίνει θέμα στα διάφορα site (η μη πληρωμή προστίμου και η πιθανή αφαίρεση βαθμών από την ομάδα μας) και επειδή αρκετός κόσμος ανησυχεί αποφασίσαμε να τοποθετηθούμε.
Η μη πληρώμη του προστίμου των 5000 ευρώ στις 7 μέρες που έπρεπε να πληρωθεί ήταν συνειδητή πράξη μετά από απόφαση του Δ.Σ., έτσι ώστε το Σωματείο μας να είναι συνεπές όπως ΠΑΝΤΑ τέλος του μήνα στις υποχρεώσεις του με τους εργαζόμενους (τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, φροντιστές).
Σε καμιά περίπτωση δεν θα αφήσουμε όσα με κόπο και ιδρώτα κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο να χαθούν από την μη πληρωμή κάποιου προστίμου και από την πρώτη στιγμή έχουμε ξεκινήσει διαδικασία εξεύρεσης των πόρων για να πληρωθεί.
Περισσότερα για την εξεύρεση πόρων την επόμενη εβδομάδα σε αναλυτική ανακοίνωση.
Η ανησυχία του Λαού της ομάδας είναι δικαιολογημένη και είναι ακόμη μια τρανή απόδειξη της αγάπης του για το Σωματείο που γεννήθηκε Από το Λαό Για το Λαό.
Υ.Γ. 1– Το πρόστιμο των 5000 ευρώ αφορά ανακοίνωση στην οποία σχολιάζαμε τα προστίματα που δέκτηκε η ομάδα μας και κρίθηκε ότι είναι εκτός του πλαισίου της αθλητοπρέπειας.
Υ.Γ. 2 – Το ύψος του προστίμου βάση του προϋπολογισμού την ομάδας μας θα ήταν μισό εκατομμύριο για μία από τις μεγάλες ομάδες της 1η κατηγορίας. Το δυσανάλογο των ποινών θα είναι κάτι που πρέπει να δουν οι αρμόδιοι στο μέλλον, όχι για το δικό μας καλό, αλλά για το καλό των Σωματείων των μικρών κατηγοριών.
SHARE