Για μέλη αύριο στον Κεντρικό των οργανωμένων μας

313
Περήφανε ανυπότακτε πράσινε λαέ
Σας ενημερώνουμε ότι η επιτροπή μελών του σωματείου μας θα βρίσκεται αύριο στο κεντρικό σύνδεσμο της Gate 9 (Official) από τις 17:30 μέχρι τις 21:00 το βράδυ για ανανεώσεις και εγγραφές μελών καθώς και για εγγραφές στο kids club των μικρών μας φίλων.
Σε αναμονή των νέων περιοριστικων μέτρων και με τη σκιά της αβεβαιότητας που πλανιέται πάνω από όλους μας, θα κάνουμε αυτή την προσπαθεια ξανά αύριο για να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να βοηθήσουν την ομάδα μας και να γίνουν μέλη παίρνοντας παράλληλα και το αναμνηστικό πακέτο.
Δυστυχώς η πανδημία άφησε το Σωματείο μας ουσιαστικά χωρίς έσοδα. Τα εντός έδρας παιγνίδια, οι δικές μας γιορτές του ποδόσφαιρου δεν θυμίζουν τίποτα από τα παιγνίδια που συνηθίσαμε. Ο πράσινος λαός, ο αιμοδότης της ομάδας αναγκάζεται πλέον να βλέπει την ομάδα από μακριά. Το σωματείο στερείται την έμπρακτη ψυχολογική στήριξη του κόσμου και παράλληλα στερείται τα έσοδα των εισιτηρίων, τα έσοδα των λαχνων εισφοράς, τα έσοδα της μπουτίκ και πολλά άλλα. Έχουμε αποκοπεί δυστυχώς από τον ομφάλιο λώρο που μας διατηρεί στη ζωή. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη και πρέπει όλοι μας να κάνουμε την υπερπροσπαθεια μας και να στηρίξουμε αυτή την ομάδα που δημιουργήσαμε και αγαπήσαμε με τόσο κόπο και μόχθο.
Ας χτυπήσει μέσα μας το καμπανάκι της επιβίωσης και της αυτοσυντήρησης. Αύριο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσουμε μια μαζική οικονομική ώθηση στην ομάδα μας για να εκπληρώσει τους αγωνιστικούς και οικονομικούς της στόχους.
Πράσινε λαέ. Εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, εσύ ο αφέντης της. Δείξε για πολλοστή φορά από τι είσαι φτιαγμένος και από τι πάστα είναι φτιαγμένο αυτό το μοναδικό λαϊκό δημιούργημα.
Σε περιμένουμε με σεβασμό και αδερφικη αγάπη αύριο Τετάρτη στο κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 9.
Με εκτίμηση,
Επιτροπή Μελών
Υ. Γ.: Το Σωματείο θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα και σε άλλες πολύπλευρες κινήσεις για οικονομική ενίσχυση, για να βγούμε αλώβητοι και από αυτή τη μάχη. Σας θέλουμε και ειλικρινά σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας.
SHARE