ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

481

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΡΑΣ 9

Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες, Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Επικοινωνούμε έκτακτα μαζί σας και σας καλούμε σε ανοικτή συγκέντρωση αύριο Πέμπτη η ώρα 19:30 στο Κεντρικό σύνδεσμο των οργανωμένων μας.

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί η ΚΟΠ έχει αποφασίσει ότι ΜΟΝΟ στα παιχνίδια της ομάδας μας στη Γ’ Κατηγορία θα υπάρχει πέραν του παρατηρητή διαιτησίας και παρατηρητής αγώνα. Ως εκ τούτου η ανοικτή συγκέντρωση σκοπό έχει την πλήρη ενημέρωση για τα μέτρα που ισχύουν στο γήπεδο για τον covid 19, αλλά και ενημέρωση για τα γενικότερα μέτρα που ισχύουν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για τη δική τους προστασία, αλλά και την προστασία του Σωματείου μας.

Υ.Γ.: H απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για τη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης αναμένεται σε λίγο, παρά τις πολυετείς καθυστερήσεις με υπαιτιότητα των κυβερνώντων, νυν και τέως. Mέσα από τη δίκη αποκαλύφθηκε η αλήθεια και αναδείχθηκαν τα ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία για τον εγκληματικό ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής. Είναι γνωστή η εισαγγελική πρόταση που επιχειρεί να ξεπλύνει τους ναζί εγκληματίες. Στο πλευρό του ελληνικού λαού, απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία των φασιστικών εγκλημάτων, έχοντας παράλληλα γνώση ότι η αντιμετώπιση και το τσάκισμα του φασισμού δεν είναι υπόθεση των δικαστικών μεγάρων, αλλά των λαών και των κινημάτων τους.

SHARE