25/12/2019 Χριστούγεννα δίπλα στους ασθενείς

513

Μέρα Χριστουγέννων. Αργά το απόγευμα. Αφήνουμε οικογένειες και τραπέζια και πάμε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Βρισκόμαστε δίπλα σε όσους βρίσκονται τις μέρες των γιορτών μακριά από τα σπίτια τους να δίνουν τη δική τους μάχη στο νοσοκομείο. Οι φωνές των μελών του ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 και των οργανωμένων οπαδών μας και οι φωτοβολίδες μας, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και την καρδιά των ασθενών.

https://www.facebook.com/watch/?v=2596530450623965

«Μέλη του Σωματείου μας, στελέχη της ΘΥΡΑ 9, φίλοι και οικογένεια της αδελφής μας που δίνει την μάχη, βρεθήκαμε έξω από το νοσοκομείο να ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα ανήμερα των Χριστουγέννων. Δεν χάσαμε την ευκαιρία να πούμε και ένα χρόνια πολλά σε όσους αυτές τις μέρες βρίσκονται μακρυά από τα σπίτια τους και μας έβλεπαν από τα παράθυρα του νοσοκομείου. Κουράγιο σε εσάς και στις οικογένειες σας, δύναμη για να βγείτε νικητές και ευχή μας τις επόμενες γιορτές να τις περάσετε με όσους αγαπάτε στα σπίτια σας. Από την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948: Καλές γιορτές και από αυτή τη μάχη να βγείτε νικητές», το μήνυμα μας μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο.

Ουδέποτε μείναμε μόνο στα λόγια για αυτό και η δράση μας τα Χριστούγεννα του 2019 προκάλεσε εκ νέου εντύπωση ανά το παγκύπριο, όπως είχε γίνει νωρίτερα όταν από κοινού ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 και ΘΥΡΑ 9 ανακοινώναμε, παρά τις οικονομικές επιπτώσεις, την αναβολή του χορού μας λόγω της ιατρικής μάχης που έδινε η αδελφή μας.

SHARE