ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού

792
Γενική Συνέλευση 1-7-2020

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα 300 και πλέον Μέλη του Σωματείου μας που παρευρέθηκαν στη χθεσινή Γενική Συνέλευση.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κόσμου να εμπλακεί στα της ομάδας, όπως και η σοβαρότητα των απόψεων, των ερωτήσεων και των τοποθετήσεων που ακούγονται από τα Μέλη.

Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον, κτίζοντας μια ομάδα πραγματικά Από το Λαό Για το Λαό.

Στη χθεσίνη συνέλευση τα Μέλη ενημερώθηκαν πλήρως από τον Ελεγκτή για τις οικονομικές καταστάσεις 2019-20, για το ιδιόκτητο γήπεδο, ενέκριναν τον προυπολογισμό της νέας χρονιάς και ενέκριναν τις αλλαγές στο Σήμα και το όνομα του Σωματείου.

Όπως είναι ήδη γνωστό 2 χρόνια μετά τη δημιουργία του Σωματείου μας και ενώ έπρεπε η προσφυγή να εξεταστεί στις 90 μέρες, το αρμόδιο Υπουργείο ενέκρινε την ένσταση για το 1948.

Δεν χρειάζεται να ξαναγράφουμε για τις πολιτικές πιέσεις και τις ανταλλαγές κάποιων με το σύστημα, αφού πλέον είναι πάσης γνωστό ότι έχουν γίνει ένα και το αυτό με ότι κάποτε ήταν απέναντι.

Ως Σωματείο έχουμε προχωρήσει σε προσφυγή της απόφασης, όμως μας εχει επιβληθεί η αλλαγή ονόματος πριν την εκδίκαση της προσφυγής, αλλιώς θα προχωρούσαν σε διαγραφή του Σωματείου μας.

Με κάθε καλή διάθεση εμείς προτείναμε πέραν τον 10 ονομασιών οι οποίες όμως, απορρίφθηκαν και μάλιστα σε μία εκ των επιστολών των αρμοδίων αρχών τέθηκε θέμα για το Τριφύλλι, το Πράσινο, το Λαϊκό και μας πρότειναν γεωγραφικό προσδιορισμό, κάτι που θεωρήσαμε απαράδεκτο.

Δεν αποδεκτήκαμε καμία αλλαγή στο τριφύλλι, στο χρώμα ούτε και στο Λαϊκό που υπάρχει στο όνομα μας και εννοείτε και κανένα γεωγραφικό προσδιορισμό. Μετά από εντατική ανταλαγή επιστολών και συναντήσεις, και μετά που όπως γράψαμε προηγουμένος μας απέρριψαν πέραν των 10 ονομασιών, καταλήξαμε στο Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαϊου.

Επιλέχθηκε το 29ης Μαϊου για να θυμίζει την μέρα που κάποιοι ξεπούλησαν τον ΑΣΟΛ και την ίδια μέρα κάποιοι άλλοι περήφανα ίδρυσαν το Σωματείο μας.

Θέλουμε να συγχαρούμε τους νομικούς μας που έδωσαν την άνιση μάχη με ένα σύστημα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα κάποιων.

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που κέρδισαν να συνεχίσουμε να φοράμε το Πράσινο το χρώμα της ελπίδας, το Λευκό το χρώμα της χαράς, στο στήθος να έχουμε το ένδοξο τριφύλλι και το κυριότερο να είμαστε ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΜΑΔΑ, κάτι που μόνο εμείς μπορούμε να λέμε και να είμαστε περήφανοι.

Ευχαριστίες ξανά στον κόσμο που παρευρέθηκε στη Γενική Συνέλευση.

Α.Λ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑ

Βίντεο

SHARE