Ανακοίνωση Έκτακτης Συνεδρίας: Συνεισφορές από όλους για να καλυφθεί το οικονομικό πλήγμα

443

 

Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Επικοινωνούμε μαζί σας μετά την έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας που είχε ως βασικό θέμα το οικονομικό πλήγμα που θα δεχτεί η ομάδα μας από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για να διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος Μαρτίου κεκλεισμένων των θυρών.

Εμείς ως ένα Σωματείο #Από_το_Λαό_Για_Το_Λαό δεχόμαστε δυστυχώς ένα μεγάλο πλήγμα από αυτή την απόφαση αφού όλα τα έσοδα από αγώνες, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις του τρέχοντος μηνός θα χαθούν.

Λόγω του ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση για να αναλύσουμε την οικονομική ζημιά στα μέλη του Σωματείου, αποφασίσαμε να δώσουμε στην δημοσιότητα τα ποσά που χάνονται μιας και δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Αυτό γίνεται για να υπάρχει πλήρης διαφάνεια όσον αφορά το από που δημιουργείται η τρύπα στο προϋπολογισμό.

Διαφυγόντα έσοδα Μαρτίου 12000 ευρώ
Ανάλυση:
1. Πώληση λαχνών σε 3 παιχνίδια – 5000 ευρώ
2. Εισιτήρια και πώληση προϊόντων από εντός έδρας αγώνα με ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – 4000 ευρώ
3. Εγγραφές Μελών κατά την διαρκεία Μαρτίου – 2000 ευρώ
4. Έσοδα από μπουτίκ – 1000 ευρώ

Μαζί με τα έσοδα από χορηγίες και premium members τα οποία δεν χάνονται ο μήνας Μάρτιος αρχικά θα είχε πλεόνασμα 2000 ευρώ οπόταν αν αφαιρέσουμε τις 12000 ευρώ που χάνονται, από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, υπάρχει μία τρύπα της τάξης περίπου των 10000 ευρώ που πρέπει να καλυφτεί άμεσα μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Η συγκεκριμένη τρύπα μπορεί να καλυφθεί μόνο με την συνεισφορά όλων εμάς που αποτελούμε τον Λαό της ομάδας μας μιας και όσο και αν σχίζονται να πείσουν οι προπαγανδιστές και οι λασπολόγοι πίσω από αυτό το Σωματείο είναι ο Λαός του και ΜΟΝΟ ο Λαός του.

Σας καλούμε λοιπόν αφού απαγορεύονται οι μαζικές συγκεντρώσεις να στηρίξετε τον διαδικτυακό έρανο του Σωματείου μας και έτσι ώστε να καλυφθεί η τρύπα που δημιουργήθηκε από τα μέτρα που πάρθηκαν για τον κορωναϊό. Σας ζητάμε να αγοράσετε με αυτό τον τρόπο τα εισιτήρια, τους λαχνούς και ότι άλλο αγοράζατε στο γήπεδο και δεν θα μπορείτε να αγοράσετε μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Τα πρώτα 1000 ευρώ θα καταθέσουν μέχρι το τέλος της ημέρας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας με προσωπικές εισφορές οπόταν μας μένουν 9000 ευρώ για να καλύψουμε όλοι μαζί μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Ευχαριστούμε τον οπαδό της ομάδας μας Ανδρέα Μανώλη που ζει και δουλεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο που ανάλαβε την διοργάνωση της διαδικτυακής οικονομικής ενίσχυσης. Πιο κάτω ακολουθούν οδηγίες.

Οδηγίες
1. Πατήστε στο σύνδεσμο κάτω από την ανακοίνωση
2. Πατήστε την επιλογή Donate
3. Συμπληρώστε το πόσο που θέλετε σε στερλίνες.
4. Υπάρχει επιλογή να αφήσετε Tips στην ιστοσελίδα. Εκεί να πατάτε την επιλογή OTHER και με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αφήνετε 0.00 Tip δηλαδή να μην αφήνετε κάτι πέρα από την εισφορά
5. Καταχωρήστε τα στοιχεία σας και τα στοιχεία της κάρτας σας.
6. Κάντε την εισφορά.

https://www.gofundme.com/f/k4wke-1948?utm_source=customer&utm_medium=copy_link-tip&utm_campaign=p_cp+share-sheet

Κλείνοντας να ευχηθούμε περαστικά σε όλους όσους έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό και να καλέσουμε ξανά τον κόσμο να ακολουθεί πιστά όλα τα μέτρα που ανακοινώνονται έτσι ώστε αντιμετωπιστεί η επιδημία.

ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ  ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

SHARE