Ζητήσαμε διερεύνηση

169

Έχουμε διαβάσει την ανακοίνωση του Πανσυφι Αποελ στην οποία γίνονται ανυπόστατες αναφορές για το Σωματείο μας, οι οποίες θίγουν την αξιοπρέπεια και την τιμή του.

Όσον αφορά το με ποιους κάνουμε συναντήσεις μπορούμε να τους ενημερώσουμε ότι κάνουμε με προέδρους άλλων ομάδων, με τον αρχηγό της αστυνομίας, με παράγοντες ακόμα και της δικής τους ομάδας και με την ηγεσία της ΚΟΠ.

Δυστυχώς για εκείνους και για τις σκιές που προσπαθούν να αφήσουν, στις συναντήσεις αυτές δεν υπάρχουν μυστικές συμφωνίες και διάφορα άλλα. Ό,τι λέμε στις συνελεύσεις μας, στις ανοικτές συγκεντρώσεις, στις συνεδρίες, ακόμα και στις διαδικτυακές συζητήσεις (αφού τις βλέπουν) αυτά τα ίδια και απαράλλακτα λέμε και σε οποιοδήποτε έχουμε απέναντί μας.

Συγκεκριμένα για την συνάντηση με τον Κώστα Χριστοδούλου, πρόεδρο της Δόξας Κατωκοπιάς (που κάποιοι άλλοι πρώην φίλοι πρώτοι ανέδειξαν σε μείζον θέμα), γνωρίζουν άπαντες ότι έγινε για το νέο ιδιόκτητο γήπεδο της Δόξας στην Περιστερώνα. Τα πιο πάνω είναι κάτι που εμείς πρώτοι δημοσιοποιήσαμε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανένα όταν την φετινή χρονιά τα 15 εντός έδρας μας παιχνίδια τα έχουμε παίξει σε 5 διαφορετικές έδρες. Αν ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε να μας ενημερώσουν.

Όσον αφορά τώρα ένα πολύ πιο σημαντικό ζήτημα, με τις κατηγορίες του περί στημένου παιχνιδιού της ομάδας μας στη Γ’ κατηγορία, έχουμε ήδη προχωρήσει σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της  Επιτροπής Δεοντολογίας κ. Χάρη Πογιατζή και έχουμε εμείς οι ίδιοι ζητήσει ΑΜΕΣΗ διερεύνηση του αγώνα, τον οποίον φωτογραφίζουν, που δεν είναι άλλος από την εντός έδρας ήττα μας από τον Κορμάκιτη.

Ο κύριος Πογιατζής μας διαβεβαίωσε ότι θα ανοίξει το συγκεκριμένο ζήτημα από την αμέσως επόμενη συνέδρια της Επιτροπής. Περιμένουμε από τους συντάκτες της σημερινής ανακοίνωσης των οργανωμένων του Αποελ να καταθέσουν στην Επιτροπή στοιχεία για τις καταγγελίες τους ή έστω τα κερδισμένα τους κουπόνια.

Κλείνοντας να ξέρουν όλοι ότι το Σωματείο μας θα συνεχίσει να μένει μακριά από τα κακώς έχοντα του κυπριακού ποδοσφαίρου με παίκτες από την εγχώρια αγορά, μακριά από στημένα παιχνίδια, μέτρα ενάντια στους οπαδούς και μίζες μεταγραφών.

Οι αρχές, οι αξίες και τα πιστεύω που Ίδρυσαν το Λαϊκό μας Σωματείο είναι αδιαπραγμάτευτα και η λάσπη από όποια μεριά και να προέρχεται πάντα θα γίνεται εύφορο έδαφος για να σπείρουμε.

Από το Λαό ☘️ Για το Λαό

Υ.Γ 1 – Εδώ ο στημένος ο αγώνας που καθίσαμε να χάσουμε με αμέτρητες ευκαιρίες, 2 δοκάρια και με ποδοσφαιριστή μας να παθαίνει χιαστούς στο 97′ στην προσπάθεια του να σκοράρει. https://m.youtube.com/watch?v=q8EASr-smTY&feature=youtu.be

Υ.Γ 2 – Μετά τον αγώνα με τον Κορμάκιτη βγάλαμε ανακοίνωση για τις κουβέντες του καφενέ που ακούγονταν, δεν περιμέναμε κάποιοι να τα γράψουν και σε επίσημη ανακοίνωση. Η ανακοίνωση στις 19/01/2021: https://pacomonia.com/apo-tis-vromies-sas-afiste-mas-exo/

Υ.Γ 3 – Μας φαίνεται απίστευτο πόσο συνταυτίζονται η λάσπη και τα ψέματα κάποιων όταν θέλουν να μας κτυπήσουν. Έστω και αν προέρχονται από διαφορετικές ομάδες.

SHARE