Υπερβολική και προκλητική η παρουσία της αστυνομίας

381

Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε την υπερβολική, αχρείαστη και προκλητική παρουσία της αστυνομίας στο χθεσινό αγώνα της ομάδας μας.

Χωρίς κανένα προηγούμενο και ενω όλα κύλησαν ομαλά στα προηγούμενα παιχνίδια, είδαμε χθές πέραν των 40 πάνοπλων αστυνομικών να παρατάσσονται έξω από το γήπεδο.

Ενώ σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες και μετά από μελέτες, η παρουσία της αστυνομίας στα γήπεδα είναι διακριτική εντούτοις χθες παρακολουθήσαμε ένα ρεσιτάλ επίδειξης δύναμης με την αστυνομία χωρίς κανένα λόγο να παρατάσσεται μπροστά στις εισόδους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας μας που στάθηκε προστάτης του Σωματείου μας και δεν απάντησε στις προκλήσεις ακόμα και όταν προσπάθησαν να δημιουργήσουν θέμα για ένα τενεκεδάκι μπύρας έξω από το γήπεδο. Υποσχόμαστε στην επόμενη αστυνομική σύσκεψη να θέσουμε σοβαρό ζήτημα για τις συγκεκριμένες τακτικές.

Υ.Γ. – Υπενθυμίζουμε ότι λόγω των μέτρων για τον covid 19 επιτρέπεται η παρουσία μόνο 300 φιλάθλων στο γήπεδο οπόταν στον χθεσινό αγώνα υπήρχε ένας αστυνομικός για κάθε 7 φίλαθλους.

SHARE