Στόχος μελών 2021-22

330
Περήφανε ανυπότακτε πράσινε λαέ,
Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε πως έχουμε φτάσει αισίως στα 400 ανανεωμένα μέλη για την χρονιά 2021-22. Ο αρχικός στόχος των 450 μελών είναι πολύ κοντά και σίγουρα θα ξεπεραστεί στο αμέσως επόμενο διάστημα. Στη συνέλευση Δεκεμβρίου και μετά από την παρουσίαση των οικονομικών της ομάδας μας αποφασίστηκε ο χρονιαίος στόχος να αναθεωρηθεί και να πάει πλέον στα 550 . Αριθμός σίγουρα δύσκολος μα καθόλου ακατόρθωτος. Και αυτό το λέμε με σιγουριά βλέποντας τους αριθμούς και τα μητρώα μας.
Κάνουμε έκκληση σε όλες και σε όλους αυτού του περήφανου Σωματείου. Αναγνωρίζουμε τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σε όλη την κοινωνία. Θα πρέπει όμως όλοι ανεξαιρέτως να σταθούμε δίπλα από αυτό το παιδί μας για να μπορέσει να συνεχίσει το δύσκολο δρόμο του ’48.
48 ευρώ μόνο για να είμαστε μέλη αυτού του λαϊκού Σωματείου. Είναι το ελάχιστο που θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε. Εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες εμείς οι οπαδοί εμείς οι σπόνσορες εμείς η αρχή και το τέλος. Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί στην επίτευξη του στόχου.
Έχουμε μπροστά μας 4 μήνες, κάντε τα μαθηματικά σας, κάντε τους προσωπικούς προϋπολογισμούς σας κάντε όλοι τις επαφές σας και πάμε να πιάσουμε τον στόχο των 550 ανανεωμένων μελών μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Η επιτροπή μελών είναι δίπλα σας σε κάθε αγώνα αλλά και με άλλους τρόπους για να μπορέσετε όλοι να ανανεώσετε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα. Δυνατά και περήφανα θα συνεχίσουμε.
Σας ευχαριστούμε ήδη για τα τόσα που έχετε προσφέρει. Ζητάμε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο για να υπάρχει ζωντανό και περήφανο το παράδειγμα της ανυποταγής και της λαϊκής κυριαρχίας.
Με απέραντη εκτίμηση και σεβασμό,
Επιτροπή Μελών.
SHARE