Ζωή γεμάτη μάχες

255

Χθες έφυγε ο Γιώργος μας, ο Πηχίδης μας, ο αδελφός, ο σύντροφος, ο οπαδός, ο συνδικαλιστής, ο αγωνιστής της ζωής.

Έφυγε αφήνοντας πίσω του μεγάλες μάχες για ένα άλλο κόσμο, για ένα άλλο ποδόσφαιρο.

Από μαθητής στους αγώνες για μια καλύτερη κοινωνία και στις τάξεις της ΘΥΡΑ 9, μετά φοιτητής συνεχίζοντας αδιάκοπα τους αγώνες του και πάντα δίπλα στην Τριφυλλάρα σε εκδρομές και σε μάχες εντός και εκτός γηπέδων. Τα επόμενα χρόνια πρωτοστάτησε στην ίδρυση του συνδέσμου στην Λακατάμια, πρωτοστάτησε στους συνδικαλιστικούς αγώνες της ΠΑΣΥΝΟ μα ποτέ δεν έμεινε μακρυά από την αγαπημένη του ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το 2018 συμμετείχε ενεργά στον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΑΣΟΛ και ήταν υποψήφιος με την Πορεία Αλλαγής για να την αποτρέψει.

Με την απόφαση για ίδρυση του Σωματείου μας, ο Γιώργος από τα πιο δραστήρια στελέχη, εκλέχτηκε στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο. Φέρνοντας πέρας ότι ανάλαβε στα πρώτα δύσκολα χρόνια.

Παρά τα προβλήματα υγείας παρέμεινε μέχρι την τελευταία στιγμή δίπλα στην ομάδα μας και με ειδική άδεια από το νοσοκομείο είδε και από κοντά τους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος. Με αυτό το τρόπο μας έδωσε τη δυνατότητα να τον θυμόμαστε για πάντα δίπλα μας στα τσιμέντα.

Στο επανιδείν αδελφέ μας ☘️

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

1. Η αυριανή Γενική Συνέλευση αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 21 Ιουνίου.

2. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο θα παραστεί στην κηδεία του αγαπημένου μας Γιώργου. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη η ώρα 17:00 στην Εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Λακατάμια. Μετά από παράκληση της οικογένειας να φοράμε όλοι Πράσινα.

3. Το Σωματείο μας κηρύττει 40ήμερο πένθος και ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

4. Τελευταία επιθυμία του αδελφού μας από το κρεβάτι του πόνου ήταν όταν αυτό το Σωματείο φτιάξει το γήπεδο του, ένα από τα βοηθητικά γήπεδα να έχει το όνομα του. Επιθυμία που γίνεται δεκτή.

5. Ο αριθμός μέλους “500” στο μητρώο μελών του Σωματείου μας ο οποίος άνηκε στο Γιώργο θα δωθεί για πάντα στην οικογένεια του και ο Γιώργος θα εγγραφεί ως αιώνιο μέλος.

5. Το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας θα είναι αφιερωμένο στον αδελφό μας και θα τιμηθεί η μνήμη του.

SHARE