Το σωματείο μας στην SD Europe

404

Το Σωματείο μας, μετά την πρόσκληση της ομοσπονδίας, αλλά και την έγκριση της Γενικής μας Συνέλευσης, συμμετείχε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας «SD Europe» που έλαβε χώρα στην Ισπανία στην πόλη της Ουέλβα. Η SD Europe είναι ομοσπονδία ομάδων Λαϊκης βάσης και οπαδών που θέλουν να πάρουν τον έλεγχο των ομάδων τους.

Απίστευτα πολύτιμη αποδείχτηκε η συμμετοχή μας αφού καταφέραμε να κτίσουμε σχέσεις με αρκετές ομάδες και να πάρουμε γνώσεις και τεχνογνωσία από ομάδες που χειρίζονται δεκάδες εκατομμύρια προυπολογισμού.

Ιδιαίτερη έμφαση δώσαμε στην παρουσίαση από τον φίλο εκπρόσωπο της Schalke η οποία αφορούσε τo χειρισμo των μελών μιας και η Schalke βρίσκεται ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο σε βάση μελών.

Το ίδιο σημαντικές και οι υπόλοιπες παρουσιάσεις και workshops που αφορούσαν τον εθελοντισμό σε συνδιασμό με τον επαγγελματισμό, το ρόλο των οπαδών στα μοντέρνα επαγγελματικά Σωματεία και το πως να κρατήσουμε το μήνυμα μας πάντα επίκαιρο.

Αίσθηση μας έκαναν οι απίστευτες ομοιότητες που υπάρχουν στα Σωματεία Λαϊκής βάσης άσχετα με το μέγεθος τους. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα που στην παρουσίαση που κάναμε για το Σωματείο μας αντιληφθήκαμε ότι αρκετοί γνώριζαν από πριν για το εγχείρημα μας.

Ευχαριστίες στους ανθρώπους της Real Club Recreativo de Huelva για την φιλοξενία τους στην πόλη αλλά και για την φιλοξενία τους στο γήπεδο στον αγώνα απένταντι στην Sevilla B.

Το Σωματείο μας στην Ουέλβα εκπροσώπησαν ο Αδάμος Ευσταθίου Εκτελεστικός Γραμματέας και ο Μιχάλης Ιορδάνου Οργανωτικός Γραμματέας. Ευχαριστούμε την SD Europe που κάλυψε μέρος των εισιτηρίων των μελών του Δ.Σ, να τονίσουμε ότι τα μέλη του Δ.Σ κάλυψαν όλα τα υπόλοιπα με δικά τους έξοδα.

SHARE