Περί Πλατείας Ελευθερίας

287
Από το πρωί έχουμε επικοινωνήσει με τον αντιδήμαρχο Λευκωσίας, με δημοτικούς σύμβουλους από 3 διαφορετικά κόμματα μέχρι και με τον υπεύθυνο για τα anti-graffiti.
Σε όλους έχουμε δηλώσει την ετοιμότητα μας με στελέχη μας να αποκαταστήσουμε τις ζημιές για να δώσουμε κυρίως το παράδειγμα ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές και για να κτίσουμε νοοτροπία σεβασμού προς το αστικό περιβάλλον.
Αντί να αδράξουν όλοι μαζί την ευκαιρία και να δώσουμε το καλό παράδειγμα, βλέπουμε από το πρωί τον Δήμο Λευκωσίας να έχει βγάλει δυο ανακοινώσεις υπερτονίζοντας τα λάθη των λίγων και όχι τη σωστή στάση των χιλιάδων.
Απορούμε πραγματικά με τη στάση τους, τι νομίζουν ότι θα πετύχουν εκτός από το να βάζουν τον κόσμο να τσακώνεται στα Μ.Κ.Δ.
Επαναλαμβάνουμε και τώρα την πρόθεση μας όλοι μαζί να δώσουμε το καλό παράδειγμα στους νέους μας με οποιεσδήποτε εκδηλώσεις επιθυμούν τις επόμενες μέρες.
Υ.Γ. 1 – Διάφορα Μ.Μ.Ε. δεν βρήκαν να γράψουν ούτε λέξη για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας, ούτε για τους πανηγυρισμούς χθες το βράδυ. Σήμερα όμως έτρεξαν πρώτοι να βγάλουν την είδηση περί βανδαλισμού της Πλατείας.
Υ.Γ 2 – Ευχαριστούμε τις χιλιάδες κόσμου που έδωσαν το παρών τους στο γήπεδο και στους πανηγυρισμούς.
SHARE