Όλοι γήπεδο, όλοι μέλη

135

Περήφανε πράσινε λαέ,

Το αποκορύφωμα μιας ολόκληρης χρονιάς είναι πιο κοντά από όσο έχουμε όλοι συνειδητοποιήσει. Όλες οι προσπάθειες μας συνεχίζονται αμείωτες για να γίνει το όνειρο μας πραγματικότητα.

Απομένουν 4 εντός αγώνες.

Μάλιστα καλά ακούσατε, μόνο 4 εντός αγώνες. Τέσσερις αγώνες εντός απομένουν που μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει την ομάδα μας στην έδρα της, να την στηρίξει, να την σπρώξει στην πολυπόθυτη νίκη και να κάνει το ιερό του καθήκον. Σε αυτούς τους 4 εναπομείναντες αγώνες απαιτούμε άπαντες να είναι παρών. Με όλη την βαρύτητα και σημασία που εμπεριέχει η λέξη απαιτούμε. Γιατί δεν νοείται οπαδός και φίλος αυτής της ομάδας να στερήσει στον εαυτό του τις ανεπανάληπτες σκηνές που θα ζήσουμε αυτή την περίοδο. Δεν νοείται οπαδός και φίλος αυτής της ομάδας να μην θέσει τον εαυτό του έτοιμο στους αγώνες που μένουν, και να μην πάρει θέση στην τελική μάχη για το όνειρο.

Αδέρφια!

Η ομάδα μας, το παιδί μας, κοντεύει εκεί που κάποτε δεν μπορούσαμε να προφέρουμε καν. Η ομάδα μας, αυτή η πλασμένη από τα χέρια μας ομάδα πάει να χτυπήσει την άνοδο κόντρα σε όλους και σε όλα, κόντρα στους μοντέρνους καιρούς του ποδοσφαίρου, κόντρα στους μοντέρνους οπαδούς του ποδοσφαίρου, και να ανοίξει μια χαραμάδα ελπίδας για τον λαικό τον όμορφο δρόμο της δημιουργίας και της αυτοοργάνωσης. Άλλα εφόδια από εσένα δεν έχει αυτή η ομάδα. Εσύ είσαι ο πνεύμονας το οξυγόνο το μυαλό και το σώμα της. Είναι ιερό σου καθήκον, πρώτα από όλα να στηρίξεις με την παρουσία σου και δεύτερο να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να την βοηθήσεις οικονομικά. Είναι το παιδί σου. Εσύ το εφερες ως εδώ εσύ οφείλεις να του δώσεις το μέλλον που του αξίζει. Τρόποι πολλοί και απλοί.

Γίνε μέλος αυτού του σωματείου. Είναι δικό σου, μπες μέσα στα όργανα, μίλα, πες άποψη, και δείξε με την συμμετοχή σου ότι έμπρακτα στέκεις στο πλευρό. Αν είσαι ήδη μέλος κάνε αναβάθμιση του πακέτου σου. Αγόρασε μια φανέλα, ένα κασκόλ. Ένα λαχνό εισφοράς στην είσοδο. Έχεις διαρκείας, πάρε και ένα εισιτήριο. Κάθε 10 ευρώ, κάθε 20 ευρώ που δίνεις σε αυτή την ομάδα είναι το δικό σου χτίσιμο για ένα μέλλον που δικαιωματικά μας αξίζει. Εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης. Για όλα αυτά που υπομέναμε τόσα χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να δικαιωθούμε. Όχι γιατί η δικαίωση είναι αυτοσκοπός αλλά γιατί η αλήθεια όταν λάμπει είναι μια ωραία στιγμή για τον κόσμο και την ανθρωπότητα όλη. Και ήρθαν οι μέρες, μέρες παράξενες θαυμάσιες μέρες, να λάμψει η δική μας ολοκάθαρη η όμορφη μας η αλήθεια…

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ-ΟΛΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΧΝΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ

Με συντροφικούς χαιρετισμούς και ανυπομονησία για το όνειρο….

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΛΩΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΙΟΥ

SHARE