Μεγαλώνουμε και επεκτεινόμαστε – Δημιουργία Τμήματος Έρευνας

287

Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι το εγχείρημα το οποίο έχουμε αναλάβει δεν αφορά μόνο στο ποδόσφαιρο. Είναι πολύπλευρο και πάνω από όλα κοινωνικό. Οι ενέργειες μας όλο το διάστημα της ύπαρξης και δράσης μας αποτελούν απόδειξη αυτής μας της νοοτροπίας.

Το Σωματείο μας και το Πολιτιστικό Ίδρυμα 1948, έχουν δημιουργήσει εδώ και λίγο καιρό, αθόρυβα, τμήμα ερευνών με στόχο την προσέλκυση κονδυλίων για έρευνα σε πεδία κοινωνικά, αθλητικά, πολιτιστικά. Σε πεδία τα οποία επιδιώκουμε παρέμβαση και παρουσία. Με στίγμα πλέον όχι μόνο ιδεολογικό και πολιτικό, αλλά και ερευνητικό.

Το τμήμα στελεχώνεται σε εθελοντική βάση από μέλη των δύο οργανισμών με αρκετή εμπειρία στο συγκεκριμένο πεδίο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημοσιοποιήσουμε ότι η προσπάθεια αυτή έχει ήδη αποδώσει καρπούς. Με ενέργειες των μελών μας που στελεχώνουν το τμήμα έρευνας, τους τελευταίους λίγους μήνες, και σε συνεργασία με άλλους φορείς σε Κύπρο και εξωτερικό, έχουμε πετύχει να πάρουμε χρηματοδότηση για δύο (2) ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα. Η χρηματοδότηση επιτεύχθηκε μέσα από εξαιρετικά ανταγωνιστικές συνθήκες κάτι που καθιστά την επιτυχία μας ακόμα πιο σημαντική.

Διαβεβαιώνουμε ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με ακόμα περισσότερη δουλειά και επιμονή, ώστε η προσπάθεια στον συγκεκριμένο τομέα να αποφέρει ακόμα περισσότερα αποτελέσματα και πλεονεκτήματα για ολόκληρο το οικοδόμημα μας.

Περισσότερες πληροφορίες τόσο για το τμήμα ερευνών όσο και για τα δύο συγκεκριμένα προγράμματα θα δοθούν στις επόμενες μέρες.

SHARE