Λόγος της μη διεξαγωγής η άρνηση των Τρούλλων να κατέλθουν στο γήπεδο

492

Επικοινωνούμε εκ νέου με τον κόσμο καθώς και την ευρύτερη κοινή γνώμη καθώς τα γεγονότα και η έντονη παραπληροφόρηση τρέχουν με γοργούς ρυθμούς.

Πρώτιστα καταδικάζουμε για ακόμη μια φορά με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το συμβάν και τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την προσέλευση του λεωφορείου της ομάδας των Τρούλλων.

Από εκεί και πέρα το γεγονός αυτό ουδεμία σχέση ή και συνάφεια είχε με την δυνατότητα ομαλής διεξαγωγής του αγώνα. Όλοι οι αρμόδιοι να κρίνουν τη δυνατότητα διεξαγωγής του αγώνα είχαν τη θέση ότι αυτός έπρεπε να διεξαχθεί.

Ο διαιτητής της συνάντησης κατ’ επανάληψη ζήτησε από την ομάδα των Τρούλλων να εισέλθει στο γήπεδο για να ξεκινήσει ο αγώνας ενώ η αστυνομία και οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου επιβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχε οποιοσδήποτε κίνδυνος για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Η ομάδα των Τρούλλων αποφάσισε να τηρήσει μια στάση διαρροής πληροφοριών στα μέσα και παραπληροφόρησης του κοινού με ξεκάθαρο σκοπό να δικαιολογήσουν τη προαποφασισμένη στάση τους να μη κατέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά στα όσα αποφάσισε η ομάδα των Τρούλλων να διαρρεύσει στα μέσα δεν υπάρχει τίποτα που να αφορά τραυματισμό. Τα πραγματικά γεγονότα και η μαρτυρία που προκύπτει τόσο από τις κάμερες του σταδίου αλλά και από άτομα που ήταν παρόν εντός του σταδίου είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τα όσα αφέθηκαν να διαρρεύσουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα δεν προκύπτει από οποιαδήποτε μαρτυρία να υπάρχει οποιοσδήποτε τραυματισμός ποδοσφαιριστών της ομάδας των Τρούλλων. Αντίθετα υπάρχει μαρτυρία ότι αυτοί εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου λίγη ώρα μετά το συμβάν χωρίς τα οποιαδήποτε προβλήματα τα οποία ισχυρίστηκαν σε μεταγενέστερο στάδιο ως πρόφαση για να μην κατέλθουν στο γήπεδο.

Εάν τα όσα ισχυρίζεται η ομάδα των Τρούλλων ήταν αληθινά θα υπήρχε έστω κάποια ικμάδα αναφοράς στο φύλλο αγώνος για τραυματισμούς παικτών της ομάδας, παραπομπή τους στο νοσοκομείο και τα όλα όσα θρυλούμενα αναφέρονται. Αντίθετα υπάρχει ένα φύλο αγώνος στο οποίο αναγράφονται 20 παίκτες της ομάδας των Τρούλλων, συμπληρωμένο από τους υπεύθυνους της ομάδας των Τρούλλων, και καμία αναφορά σε οποιοδήποτε τραυματισμό και αποπομπή από το γήπεδο με ασθενοφόρο. Αναφέρεται μόνο η άρνηση της ομάδας των Τρούλλων να προσέλθει στο γήπεδο.

Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος της μη διεξαγωγής του αγώνα, η άρνηση της ομάδας των Τρούλλων να κατέλθουν στο γήπεδο. Η προκήρυξη των αγώνων ένταξης για τέτοιες περιπτώσεις την οποία παραθέτουμε πιο κάτω αυτούσια είναι ξεκάθαρη και μιλά αφ’ εαυτής,

Τα γεγονότα και η προκήρυξη είναι ξεκάθαρα. Η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα πρέπει να κριθεί στη βάση γεγονότων, εκθέσεων των αρμοδίων και όχι στα όσα λέχθηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Με βάση όλα αυτά οποιαδήποτε απόφαση που να καταδικάζει το σωματείο μας και να μη τηρεί τις πρόνοιες του άρθρου 15 της προκήρυξης θα συνιστά σκάνδαλο.

SHARE