Κωμικοτραγικές καταστάσεις

437

Από τα περσινά παιχνίδια Ένταξης που ήταν κάτω από την αιγίδα της ΣΤΟΚ μέχρι τα φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος η ομοσπονδία μας έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί ούτε θέλει να παίξει τον ρόλο της. Για ακόμα μια φορά έχουμε αλλαγή ώρας σε αγώνα της ομάδας μας λίγες ώρες πριν το παιχνίδι και η ΣΤΟΚ σφυρίζει αδιάφορα.

Στα περσινά παιχνίδια Ένταξης είχαμε 3 αλλαγές γηπέδου στον αγώνα με τους Τρούλλους και στο τέλος τα έκαναν μαντάρα ενώ στον αγώνα με τον Σπάρτακο Κιτίου είχαμε 5000 ευρώ έξοδα γηπέδου λόγω των εξωπραγματικών χρεώσεων και των δεκάδων επιτηρητών που ζήτησε για το παιχνίδι η αστυνομία. Όλα αυτά συνέβαιναν με την Ομοσπονδία να μην ασχολείται και να μας αφήνει να αναλαμβάνουμαι όλα τα έξοδα αλλά και όλη την ταλαιπωρία.

Φέτος μέσα σε 5 αγωνιστικές ήδη 2 παιχνίδια της ομάδας μας έχουν αλλάξει ώρα και μέρα και εμείς προσπαθούμε να βρούμε το δίκαιο μας με ανθρώπους που το μόνο που κάνουν είναι να μετατοπίζουν τις ευθύνες στην αστυνομία.

Για την πρώτη αλλαγή με τον Εθνικό Λατσιών το μόνο που είχε να μας προτείνει η Ομοσπονδία είναι το εντός έδρας μας παιχνίδι να το παίξουμε στη Λεμεσό (μάλιστα δεν διαβάσατε λάθος στη Λεμεσό) για αυτό και έπρεπε μόνοι μας να τρέξουμε να συμφωνήσουμε με το Θ.Ο.Ι Λακατάμιας αναλαμβάνοντας πάλι όλα τα επιπλέον έξοδα. Όσον αφορά τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Πέγεια έγινε κάτι που ξεχείλισε το ποτήρι. Η αλλαγή της ώρας του αγώνα από 14:30 σε 13:30 έγινε επειδή δεν έβρισκαν 8 επιτηρητές. Μάλιστα κύριοι θα ταλαιπωρηθούν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων θα ταλαιπωρηθούν όσοι θα ταξιδέψουν στη Πέγεια γιατί η αστυνομία ήθελε επιτηρητές και δεν έβρισκαν η ώρα 14:30.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις τις οποίες έχουμε βαρεθεί και η ΣΤΟΚ το μόνο που κάνει είναι να αλλάζει ώρες και μέρες παιχνιδιών δήθεν για λόγους ασφαλείας όπως έχουν βαφτίσει κάθε απαίτηση της αστυνομίας.

Σε κάθε παιχνίδι αναγκαζόμαστε να τοποθετούμε επιτηρητές χρεώνοντας με χιλιάδες ευρώ τον προυπολογισμό μας την ώρα που μας είναι παντελώς αχρείαστοι ενώ δεν ισχύει αυτό για κανένα άλλο παιχνίδι. Ουσιαστικά σε κάθε μας παιχνίδι πληρώνουμε πρόστιμο επειδή είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Κλείνοντας να απολογηθούμε στο κόσμο μας, στους ποδοσφαιριστές ακόμη και στους αντιπάλους για τις συνεχείς αλλαγές. Πραγματικά έχουμε αγανακτήσει και κουραστεί ενώ η ομοσπονδία μας έχει αποδείξει ότι είναι ανίκανη να προστατέψει τα Σωματεία και τους ποδοσφαιριστές της και τρέχει να κάνει όλα τα θελήματα της αστυνομίας.

Διοικητικό Συμβούλιο Α.Λ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑ 1948

SHARE