ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ KIDS CLUB

382
Omonoia 1948 members

Περήφανε πράσινε λαέ

Η ομάδα μας καλείται να αποδείξει περίτρανα σε όλους πως αφήνει πίσω της την κακή μέρα με την Δόξα Παλιομετόχου και πάει με κάθε σοβαρότητα και πείσμα να πάρει το τρίποντο στην έδρα μας απέναντι στον Ορφέα

Σαν επιτροπή μελών θέλουμε να στείλουμε αγωνιστικό κάλεσμα σε όλες και όλους τους φίλους μας να δώσουν μαχητικό παρών στο γήπεδο της Παεεκ και να σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη. Δεν θα σταματήσουμε να το λέμε περήφανα και ακούραστα. Αυτή η ομάδα στολίδι ανήκει σε εμάς και μόνο εμάς. Στηρίζεται στις δικές μας πλάτες, στις δικές σας συνδρομές, στα δικά σας διαρκείας.

Όπως πάντα οι εθελοντές μας θα βρίσκονται από νωρίς στο χώρο για να μπορέσει και ο τελευταίος οπαδός μας να τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή μέλους και επίσης να πάρει το διαρκείας του. Είναι καθήκον όλων μας να βοηθήσουμε με αυτό τον τρόπο την ομάδα να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της και να υλοποιήσει μακριά από παρεμβολές όλους τους φετινούς της στόχους.

Στο χώρο θα υπάρχει και φουσκωτό για τους μικρούς μας φίλους και εγγραφές για το kids club, μπύρες και μουσική για τους μεγάλους όπως σας έχουμε συνηθίσει στο καθιερωμένο πλέον football day μας.

Πάμε δυνατά να τα σηκώσουμε όλα. Ο καθένας να αναλογιστεί την ιστορική ευθύνη και τις ιστορικές στιγμές που διανύουμε και να σταθεί δίπλα μας όπως μπορεί. Εμείς είμαστε αυτή η ομάδα. Αυτή η ομάδα μας ανήκει και αυτό είναι κάτι που μπορούμε περίτρανα να περηφανευόμαστε ως το τέλος της ζωής μας.

SHARE