Ήρθαμε – Είδαμε – Μάθαμε

357
omonoia-salamina
Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που μας ήθελαν να τα βρίσκουμε σκούρα στη Β’ Κατηγορία, καταφέραμε να πάρουμε μια σχετικά άνετη παραμονή και να τερματίσουμε μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον 2ο στόχο της πρώτη 8αδα.
Σαν μια μεγάλη οικογένεια, δώσαμε όλες τις μάχες ενωμένοι. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, παίκτες και Λαός, στις πιο δύσκολες στιγμές έβαλαν το Σωματείο πάνω απ’ όλα και σαν μια γροθιά τίμησαν την φανέλα με το περήφανο Τριφύλλι.
Η χρονιά που φεύγει μας έχει διδάξει πολλά, μας έχει κάνει σοφότερους και πιο έτοιμους για τις μελλοντικές μάχες. Ο προγραμματισμός για την νέα χρονια σε όλα τα επίπεδα έχει ξεκινήσει και είναι υπόσχεση ότι θα παρουσιαστουμε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί εντός και εκτός των 4 γραμμών.
Υ.Γ 1 – Στις 29 Μαΐου θα γιορτάσουμε όπως πρέπει τα 4 χρόνια από την Ιδρυση του Λαϊκού μας Σωματείου. Περισσότερα τις επόμενες μέρες.
Υ.Γ 2 – Συγχαρητήρια στη Καρμιωτισσα Πολεμιδιων, στη Νέα Σαλαμίνα, στον Ακρίτα Χλωρακας και στην Ε.Ν.Παραλιμνίου για την άνοδο τους στην Α’ Kατηγορία.
SHARE