Για το συμβάν στο Παραλίμνι

269
paralmni-opadoi-paiktes

Δεν μπορούμε να μην ξεκινήσουμε την ανακοίνωση μας με τις ευχαριστίες μας προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Π που δεν παρέλειψε στην επίσημη του ανακοίνωση για τα συμβάντα να τονίσει την σωστή στάση των παραγόντων μας και των φιλάθλων μας. Σε ένα τόπο που όλοι έμαθαν να τσουβαλιάζουν το να επιλέξουν, με έστω και με μια αναφορά τους, να πουν ένα καλό λόγο την ώρα που μας βομβαρδίζουν από παντού, για εμάς είναι σημαντικό.

Από εκεί και πέρα σαν Ομόνοια 29ης Μαϊου αλλά κυρίως σαν οπαδοί δεν μπορούμε να μην καταδικάσουμε τα όσο μεμονωμένα έγιναν μετά το τέλο του αγώνα. Σαν ένα Σωματείο γέννημα των Οπαδών δεν μπορούμε να μην τονίσουμε ότι τέτοιες ενέργειες στο γήπεδο, έστω και μεμονωμένες, ούτε στο ποδόσφαιρο προσφέρουν αλλά και σε καμιά περίπτωση ούτε στο Οπαδικό Κίνημα που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να παραμείνει ζωντανό στη Κύπρο.

Έχουν τεράστιες ευθύνες όσοι λίγοι συμμετείχαν σε ότι έγινε, έχει όμως και τεράστιες ευθύνες η αστυνομία.

Τι μας τραβολογάτε κάθε εβδομάδα στις αστυνομικές συσκέψεις όταν ενώ όλος ο κόσμος και των 2 ομάδων μαζί με τους οργανωμένους βρισκόταν στις κερκίδες δεν καταφέρατε να αποτρέψετε 20 άτομα να παν από την μια κερκίδα στην άλλη; Αν δεν ήταν μεμονωμένα επεισόδια και ήταν γενικευμένα τι θα κάνατε δηλαδή;

Δεν μπορεί ενώ οι ποδοσφαιριστές μας ήταν μπροστά στην κερκίδα μας τραγουδώντας με τον κόσμο μας να μην μπορείτε να ελέγξετε 20 άτομα και να αφήνετε να εξελιχτεί η κατάσταση και εμείς να τρέχουμε να κάνουμε την δουλειά σας. Δεν μπορούν οι παράγοντες των ομάδων να βρίσκονται παντού να αποτρέπουν τα πάντα, δεν είναι δυνατό την ώρα που κάποιοι πληρώνονται για να κάνουν αυτή την δουλειά.

Κλείνοντας εμείς από το παιχνίδι κρατάμε την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οργανωμένοι και των 2 ομάδων στο γήπεδο. Την οπαδική ατμόσφαιρά με τα πανό και τα τύμπανα που τόσο πολύ λείπει από τα κυπριακά γήπεδα. Την εκδρομή και τον όμορφο αγώνα, παρόλο το αρνητικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε όσα σωστά πράττουμε, κάνουμε την αυτοκριτική μας για τα λάθη και παλεύουμε για ένα άλλο ποδόσφαιρο μακριά από στημένα, υπόκοσμο, ξέπλυμα από εκατομμυριούχους και βία.

☘ 🚩Ένα άλλο ποδόσφαιρο είναι εφικτό ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός.

SHARE