Εκστρατεία μελών την Κυριακή στο γήπεδο

278
meet-the-owners

Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες, Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Η ποδοσφαιρική χρονιά βρίσκει το σωματείο μας για πρώτη φορά στα γήπεδα της Β΄ κατηγορίας. Πρωτόγνωρα συναισθήματα, νέες συνθήκες και απαιτήσεις σε αυτό το νέο μας δύσκολο μονοπάτι. Η ομάδα μας δείχνει αγωνιστικά έτοιμη για τις νέες προκλήσεις και με τον κόσμο στο πλευρό της θα παλεύει κάθε εβδομάδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

☘ Το χρέος μας σαν οπαδοί και σαν Ιδιοκτήτες αυτού του Σωματείου είναι για άλλη μια φορά να στηρίξουμε αυτό το νέο ξεκίνημα. Οι οικονομικοί στόχοι που μαζί θεσπίσαμε στην γενική μας συνέλευση πρέπει να επιτευχθούν οπωσδήποτε. Επίτευξη στόχων σημαίνει ένα οικονομικά υγιές σωματείο σημαίνει παίχτες και προπονητικό team προσηλωμένα εκεί που πρέπει, σημαίνει ο ζωντανός αυτός οργανισμός που δημιουργήσαμε να βάζει στέρεες βάσεις για το υποσχόμενο μέλλον που προδιαγράφεται.

🎫 Ο στόχος των διαρκείας έχει επιτευχθεί. Το επόμενο που απομένει, και άμεσα προσβάσιμο στον οποιοδήποτε από τον μεγάλο μας κόσμο, είναι μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής μας χρονιάς τον Μάη να καλύψουμε και τον στόχο των μελών.

✊ Ήδη με χαρά βλέπουμε τον πράσινο λαό μέσα σε μόλις 2 μήνες να έχει καλύψει το 50% του στόχου. Έχουμε μπροστά μας άλλους 7 μήνες, αρκετούς όχι μόνο για να καλύψουμε αλλά και να υπερκεράσουμε το στόχο μας.

🚩 Να γεμίσουμε τις συνελεύσεις μας, να γεμίσουμε με φωνές, ιδέες ακόμα και διαφωνίες τα συλλογικά μας όργανα και μαζί να κουβαλήσουμε αυτό το παιδί, αυτή την ομάδα αυτό το σωματείο στο δύσκολο δρόμο που επιλέξαμε. Κόντρα σε όλους και σε όλα, κόντρα στην ευκολία των καιρών, κόντρα σε αφέντες και μοντέρνα καθωσπρέπει μοντέλα διαχείρισης, να αποδείξουμε ξανά δια της πράξης τον άλλο τον όμορφο δρόμο της ανυπακοής.

👉 Αρχή να γίνει στο επόμενο εντός έδρας μας αγώνα. Μαζικό κάλεσμα σε όλους για βροντερό καταπράσινο παρών. Οι εθελοντές μας θα βρίσκονται εκεί για άλλη μια φορά στα γνωστά σημεία για να σας εξυπηρετήσουν.

Πάμε μαζί, μέτωπο ψηλά, χέρια σφιχτά, καρδιά που επιμένει να χτυπά. Διαφορετικά και αλλιώτικα.

Ανανέωση μελών και από το online shop μας κάνοντας κλικ εδώ

Επιτροπή Μελών
Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου
Ομόνοια 29ης Μαΐου

SHARE