Ανακοίνωση Επιτροπής Καινοτομίας

265
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε στα μέλη και τους οπαδούς του σωματείου μας ότι έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο μέρος της αναβάθμισης της επίσημης ιστοσελίδας του σωματείου μας. www.pacomonia.com
Στόχος της αναβάθμισης ήταν η βελτίωση της εικόνας του σωματείου μας στο διαδίκτυο και ο εμπλουτισμός των πληροφοριών που μπορεί κάποιος να βρει στην σελίδα μας.
Στην επίσημη σελίδα του σωματείου μας μπορείτε να βρίσκετε όλες τις ανακοινώσεις του Σωματείου μας, Match Report των αγώνων, το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων και τα στιγμιότυπα του αγώνα όταν αυτά είναι διαθέσιμα.
Ακόμη μπορεί κάποιος να βρει όλα όσα αφορούν το Σωματείο μας όπως η Ιστορία και οι δράσεις του αλλά και πληροφορίες σχετικά με το καταστατικό μας, τα μέλη, το Διοικητικό Συμβούλιο, τους Τίτλους, τις εγκαταστάσεις κ.α.
Η σελίδα του σωματείου μας θα συνεχίσει να εμπλουτίζετε το επόμενο διάστημα ενώ πρωταρχικός στόχος της Επιτροπής Καινοτομίας είναι, μέσα στις επόμενες αναβαθμίσεις, η δημιουργία μίας «πλατφόρμας» όπου θα δώσει νέα κανάλια επικοινωνίας του Διοικητικού Συμβουλίου με τα μέλη αλλά και νέους τρόπους έκφρασης ιδεών από τα μέλη πάντα για την πρόοδο και ανάπτυξη του Σωματείου μας.
Επιτροπή Καινοτομίας
Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου
Ομόνοια 29ης Μαΐου
SHARE