Όλοι μέλη

414

Ως επιτροπή μελών θα θέλαμε καταρχάς να ευχαριστήσουμε θερμά όλους του οπαδούς μας που στις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε και στο περίεργο πρωτάθλημα που εξελίσσεται, δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη τους στο λαϊκό μας σωματείο.

Ο πράσινος λαός έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια διαρκείας δίνοντας πρόωρη ώθηση στην ομάδα μας για να πετύχει τους φετινούς της στόχους. Αυτό που απομένει σε όλους μας και είναι ιερό καθήκον να το πράξουμε, είναι να γραφτούμε και να τακτοποιηθούμε σαν μέλη του σωματείου μας για τη φετινή χρονιά.

Όλοι γνωρίζουμε τα έσοδα της ομάδας μας, όλοι γνωρίζουμε πως από εισιτήρια αγώνων δεν θα υπάρξουν έσοδα για φέτος λόγω των περιοριστικών μέτρων. Κάθε οικονομική ενίσχυση είναι πολύτιμη και αναγκαία για την ομαλή λειτουργία της ομάδας μας. Οι εθελοντές του σωματείου μας θα είναι και πάλι εκεί στα γνωστά τραπεζάκια.

Καλούμε όλο τον κόσμο που θα παρευρεθεί στο γήπεδο σήμερα Κυριακή, αλλά και στους μελλοντικούς αγώνες να εγγραφεί στα μητρώα των μελών του σωματείου μας, να δώσει το συμβολικό ποσό των 48 ευρώ και να πάρει το αναμνηστικό του πακέτο, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την ομάδα. Πετύχαμε το στόχο των διαρκείας μαζί, μαζί να πετύχουμε και το στόχο των μελών. Όλοι μια γροθιά, συνεχίζουμε τον ασταμάτητο μας δρόμο.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς σε αυτό τον ανυπότακτο πράσινο λαό.

Επιτροπή Μελών

SHARE